مامان ببخش، خانه را قنادی کردیم!
خدیجه، صفحه گردان را میچرخاند و از کیکی که مقاوم روی آن بنا شده، حض محض میبرد. لبخندش را به رقیه که معمولا با ایدههای خلاقانهاش از سد مشکلات میگذرد، تحویل میدهد. فرصت کوتاه است و چیزی تا آمدن بستگان داماد نمانده. سر ماسوره قیف خامهزن را نزدیک دیواره طبقه سوم کیک میگیرد و با فشاری یکنواخت خامههایی را که با رنگ خوراکی، صورتی ملایم شدهاند، ضمن چرخاندن مداوم صفحه گردان به دیوارهها میچسباند. خامهزنی که تمام میشود رقیه با کاتر جلو میآید تا خمیر فوندانت را روی کیک فرم دهد. مدارک و گواهینامههای مربوط به گذراندن دورههای کیکپزی را که گرفتند، قاب کردند و سینهکش دیوار اتاق کارشان کوبیدند تا پاسخی باشد برای سؤالهای پرتکرار مخاطبان و طرفدارانشان؛ «شما دوره قنادی گذروندید یا خودآموز هستید؟» و مهمترینشان: «این کیکا رو خودتون درست میکنید؟!» این سؤال مهم و اخیر باعث شد تا خدیجه و رقیه تصمیم بگیرند از مراحل کیکپزی خود در سفارشهای گوناگون، پخش زنده و لایو به نمایش بگذارند.