• چهار شنبه 6 تیر 1403
  • الأرْبِعَاء 19 ذی الحجه 1445
  • 2024 Jun 26
شنبه 19 خرداد 1403
کد مطلب : 226889
+
-

ترفندهایی برای پخت انواع کوکو سیب‌زمینی در خانه

سرخ‌کن و سفره را پهن کن

سرخ‌کن و سفره را پهن کن

مهدیه تقوی‌راد

کوکو در آشپزی ایرانی از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است. به انواع و اشکال مختلف هم پخته می‌شود چون روش تهیه ساده‌ای دارد و به سرعت آماده می‌شود. ماده اصلی کوکو تخم‌مرغ است و در طبخ انواع مختلف این غذا از سبزی، پیاز، سیر، فلفل دلمه‌ای، قارچ، سیب‌زمینی و ادویه می‌توانید استفاده کنید. دستور پخت چند نوع کوکو سیب‌زمینی ساده، جذاب و کم‌هزینه را از دست ندهید.




 

این خبر را به اشتراک بگذارید