• چهار شنبه 12 اردیبهشت 1403
  • الأرْبِعَاء 22 شوال 1445
  • 2024 May 01
سه شنبه 15 اسفند 1402
کد مطلب : 220133
+
-

تا چند روز می‌توانیم غذا را در یخچال نگه داریم؟

رضا فرهودی، کارشناس تغذیه درباره اینکه نگهداری ناآگاهانه غذاهای پخته‌شده در یخچال چه عواقبی می‌تواند برای سلامت داشته باشد، به همشهری می‌گوید: غذایی که چندین روز در یخچال مانده، محل تجمع باکتری‌ها و میکروب‌ها می‌شود و همین موجب بروز عفونت‌های معده و روده خواهد شد. البته بسته به نوع غذا و شرایط نگهداری، این عفونت‌ها مختلف و متفاوتند.فرهودی تأکید می‌کند: اگر مجبوریم غذایی را چند روز در یخچال نگه داریم، باید شرایط نگهداری از آن را بدانیم و رعایت کنیم. تازه خیلی‌ها هستند که معتقدند مصرف غذای سرد یا یخچالی لذت‌بخش‌تر است و غذا را گرم‌نکرده مصرف می‌کنند. درحالی‌که نمی‌دانند این کار چقدر برای سلامت مضر است. اگر همان غذای سرد را زیر میکروسکوپ بگذارند و ببینند که داخل آن چه خبر است، هرگز لب به آن غذا نخواهند زد چه برسد به اینکه آن را سرد مصرف کنند.

این خبر را به اشتراک بگذارید