رضا فرهودی، کارشناس تغذیه درباره اینکه نگهداری ناآگاهانه غذاهای پختهشده در یخچال چه عواقبی میتواند برای سلامت داشته باشد، به همشهری میگوید: غذایی که چندین روز در یخچال مانده، محل تجمع باکتریها و میکروبها میشود و همین موجب بروز عفونتهای معده و روده خواهد شد. البته بسته به نوع غذا و شرایط نگهداری، این عفونتها مختلف و متفاوتند.فرهودی تأکید میکند: اگر مجبوریم غذایی را چند روز در یخچال نگه داریم، باید شرایط نگهداری از آن را بدانیم و رعایت کنیم. تازه خیلیها هستند که معتقدند مصرف غذای سرد یا یخچالی لذتبخشتر است و غذا را گرمنکرده مصرف میکنند. درحالیکه نمیدانند این کار چقدر برای سلامت مضر است. اگر همان غذای سرد را زیر میکروسکوپ بگذارند و ببینند که داخل آن چه خبر است، هرگز لب به آن غذا نخواهند زد چه برسد به اینکه آن را سرد مصرف کنند.
سه شنبه 15 اسفند 1402
کد مطلب :
220133
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/Z4E16
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved