• پنج شنبه 18 بهمن 1403
  • الْخَمِيس 7 شعبان 1446
  • 2025 Feb 06
دو شنبه 14 اسفند 1402
کد مطلب : 220008
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/qjW02
+
-

خرمای خوب از نظر خرمافروشان

وقتی از مغازه‌داران در مورد ویژگی خرمای خوب می‌پرسیم، می‌گویند: هرچه خرما کم‌رنگ‌تر و ریزتر باشد و خط داشته باشد، کیفیت ‌آن پایین‌تر و قیمتش هم ارزان‌تر است؛  یکی از فروشندگان می‌گوید: نحوه نگهداری خرما در 2‌ماه اول بعد از برداشت بسیار اهمیت دارد، اما برخی‌ها برای اینکه هزینه سردخانه ندهند، آن را در انبار نگه می‌دارند؛ درحالی‌که بار خرمای تازه، حساس و لطیف است و ممکن است تنها ظرف چند روز کرم یا کپک بزند و ترش شود؛ برای همین اگر خرمایی کرم زده است دلیل بر کهنگی آن نیست، بلکه به شرایط نگهداری آن برمی‌گردد. نکته جالب دیگری که فروشندگان به آن اشاره می‌کنند این است که شکرک خرما هم نشانه فاسدشدن و کهنگی خرما نیست. یکی از فروشندگان می‌گوید: خرمای شکرک‌‌زده بین مردم خرمای معیوب محسوب می‌شود، اما اینگونه نیست و خرمای خوب شکرک می‌زند؛ مانند عسل خوب که رس می‌بندد.‌

 

این خبر را به اشتراک بگذارید
در همینه زمینه :