
با این آشهای ساده، روزهتان را باز کنید
خوان رنگین

پریسا نوری
انواع آش از دیرباز جزو غذاهای خوشمزه و پرطرفدار و پای ثابت سفرههای افطار بوده، چون علاوه بر تامین نیازهای غذایی، تا حدودی کمبود آب بدن را هم جبران میکند. گرچه هر وقت صحبت از آش میشود، خیلیها یاد آش رشته میافتند اما بهگفته ملاحت کامیار، کارشناس آشپزی و محقق غذاهای ایرانی، آشهای ایرانی بسیار متنوع هستند و از میان آشهای رایج در فرهنگ غذایی نقاط مختلف کشور، بسیاری در کنار سادگی و خوشمزگی، مقوی و برای سفره افطار بسیار مناسباند. مثل همین چند موردی که دستور پخت آنها را در ادامه میخوانید.
در همینه زمینه :