• شنبه 27 مرداد 1403
  • السَّبْت 11 صفر 1446
  • 2024 Aug 17
چهار شنبه 9 اسفند 1402
کد مطلب : 219490
+
-

سمنوی خوب

مصور
سمنوی خوب

سمنوهای آماده برای فروش به مغازه‌ها ارسال و مازاد آن در یخچال نگهداری می‌شود. تجریشی، صاحب کارگاه سمنو پزی می‌گوید: «سمنو اگر خوب درست شده باشد تا 2سال هم می‌ماند. بعضی‌ها به سمنو شکر اضافه می‌کنند. اگر در پخت سمنو کلک بزنی سمنو خراب می‌شود. فقط باید آرد اضافه شود.اگر سمنو خوب قوام بیاید مثل شهد، شیرین است.»

 

این خبر را به اشتراک بگذارید
در همینه زمینه :