![دلچسب و نوستالژیک](/img/newspaper_pages/1402/10-dey/30/zamime/05-01.jpg)
ماده اولیه و اساسی بسیاری از انواع آش، حبوبات است
دلچسب و نوستالژیک
![دلچسب و نوستالژیک](/img/newspaper_pages/1402/10-dey/30/zamime/05-01.jpg)
سعیده مرادی
هنگام سرماخوردن، یک غذای گرم بهویژه سوپ و آش بسیار لذتبخش است. درستکردن این نوع غذا از قدیم مرسوم بوده و وجود انواع حبوبات و سبزی همراه مواد مغذی دیگر در آن باعث شده تا در زمره غذاهای اصلی و پرخاصیت قرار گیرد. فاطمه باقری، مدرس آشپزی ما را با دستور پخت چند نوع آش مخصوص بهویژه برای زمستان آشنا کرده است.