• پنج شنبه 28 تیر 1403
  • الْخَمِيس 11 محرم 1446
  • 2024 Jul 18
شنبه 30 دی 1402
کد مطلب : 216133
+
-

سفره کم‌خرج، با استفاده از حبوبات

قاتی‌پلوهای بدون گوشت

قاتی‌پلوهای بدون گوشت

مهدیه تقوی‌راد

قاتی‌پلوها انواع مختلف دارند ولی وقتی قرار است بدون گوشت سرو شوند، می‌توان برایشان سنگ‌تمام گذاشت و با مخلوط کردن انواع حبوبات با پلوها به‌جای گوشت و مرغ، طعم متفاوتی به غذاها داد؛ طعمی که شاید تا‌کنون آن را تجربه نکرده باشید. امتحان دستور پخت چند نوع پلوی بدون گوشت که با انواع حبوبات تهیه می‌شود را از زبان مرضیه خلج، مدرس آشپزی‌اي که در این زمینه مدرک بین‌المللی هم دارد، از دست ندهید.



 

این خبر را به اشتراک بگذارید