روزگاری در پایتخت 14نوع آبگوشت پخته میشد
آبگوشت آجیل سر سفره سحری
یکی از غذاهای خوشمزه پرآوازه تهرانیها، آبگوشت است. براساس بعضی روایتهای شفاهی ابداع این غذا از سوی تهرانیها بوده و مبدع آن «علینقیخان آشپز» است که یک غذای تازه به منوی غذایی اهالی تهران اضافه کرده است. در بعضی از روایتها هم آمده که «علیاکبرخانآشپزباشی» از آشپزان معروف ناصرالدینشاه حدود 14نوع آبگوشت مختلف را بار میگذاشته است. البته بعضی از پژوهشگران بر این باورند که غذای آبگوشت، سوغات دوران قحطی تهران است؛ چراکه با کمترین مواد غذایی تعداد زیادی سیر میشدند.
در همینه زمینه :