• جمعه 14 اردیبهشت 1403
  • الْجُمْعَة 24 شوال 1445
  • 2024 May 03
سه شنبه 26 دی 1402
کد مطلب : 215778
+
-

روزگاری در پایتخت 14نوع آبگوشت پخته می‌شد

آبگوشت آجیل سر سفره سحری‌

آبگوشت آجیل سر سفره سحری‌

یکی از غذاهای خوشمزه پرآوازه تهرانی‌ها، آبگوشت است. براساس بعضی روایت‌های شفاهی ابداع این غذا از سوی تهرانی‌ها بوده و مبدع آن «علی‌نقی‌خان آشپز» است که یک غذای تازه به منوی غذایی اهالی تهران اضافه کرده است. در بعضی از روایت‌ها هم آمده که «علی‌اکبرخان‌آشپزباشی» از آشپزان معروف ناصرالدین‌شاه حدود 14نوع آبگوشت مختلف را بار می‌گذاشته است. البته بعضی از پژوهشگران بر این باورند که غذای آبگوشت، سوغات دوران قحطی تهران است؛ چراکه با کمترین مواد غذایی تعداد زیادی سیر می‌شدند.



 

این خبر را به اشتراک بگذارید