در روزگار نهچندان دور سرسفره پایتختنشینان غذاهای مغذی و لذیذ خودنمایی میکرد
طهرونیهای خوشخوراک
تهرانیهای قدیم در مناسبتها و رسوم مختلف خود غذاهای منحصربهفرد میپختند؛ از انواع آش تا غذاهایی که با موا داولیه ویژه اقلیم تهران طبخ میشد و سفره آنها را رنگین میکرد. با پایتخت شدن تهران و مهاجرت اقوام مختلف به این شهر در دوره قاجار، تنوع غذایی سفره تهرانیها هم بیشتر شد و دستور پخت برخی از غذاهای اقوام نیز براساس مواداولیه ویژه اقلیم پایتخت تغییر کرد. در این پرونده به غذاهای محبوب تهرانیها که ریشه در تاریخ و هویت پایتخت دارد پرداختهایم. اطلاعاتی که در این پرونده میخوانید حاصل نوزدهمین نشست مرکز تهرانشناسی همشهری «از مطبخ تا آشپزخانه» است که با حضورحمید شاهینپور (کارشناس آشپزی)، زری میوهچی(کارشناس آشپزی) و محمود منیعی(تهرانپژوه) برگزار شد.