• پنج شنبه 29 آذر 1403
  • الْخَمِيس 17 جمادی الثانی 1446
  • 2024 Dec 19
سه شنبه 26 دی 1402
کد مطلب : 215772
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/RgJrR
+
-

در روزگار نه‌چندان دور سرسفره پایتخت‌نشینان غذاهای مغذی و لذیذ خودنمایی می‌کرد

طهرونی‌های خوش‌خوراک

طهرونی‌های خوش‌خوراک

تهرانی‌های قدیم در مناسبت‌ها و رسوم مختلف خود غذاهای منحصربه‌فرد می‌پختند؛ از انواع ‌آش تا غذاهایی که با موا داولیه ویژه اقلیم تهران طبخ می‌شد و سفره‌ آنها را رنگین می‌کرد. با پایتخت شدن تهران و مهاجرت اقوام مختلف به این شهر در دوره قاجار، تنوع غذایی سفره تهرانی‌ها هم بیشتر شد و دستور پخت برخی از غذاهای اقوام نیز براساس مواداولیه ویژه اقلیم پایتخت تغییر کرد. در این پرونده به غذاهای محبوب‌ تهرانی‌ها که ریشه در تاریخ و هویت پایتخت دارد پرداخته‌ایم. اطلاعاتی که در این پرونده می‌خوانید حاصل نوزدهمین نشست مرکز تهران‌شناسی همشهری «از مطبخ تا آشپزخانه» است که با حضورحمید شاهین‌پور (کارشناس آشپزی)، زری میوه‌چی(کارشناس آشپزی) و محمود منیعی(تهران‌پژوه) برگزار شد.

این خبر را به اشتراک بگذارید