• دو شنبه 1 اردیبهشت 1404
  • الإثْنَيْن 22 شوال 1446
  • 2025 Apr 21
پنج شنبه 11 آبان 1402
کد مطلب : 207795
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/pg6Lp
+
-

عدد خبر/ 167000 سند

استاندار گیلان با تشریح خدمات دولت در بخش‌های مختلف ازجمله در مناطق روستایی گفت: ۱۶۷هزار سند روستایی طی این دولت در استان صادر شده‌ است. به گزارش ایرنا، اسدالله عباسی افزود: همچنین بیش از 7500سند برای بخشی از اراضی که در اختیار بنیاد مستضفعان بود، صادر شده‌ است.

400 چاه  
رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای سمنان از وجود ۴۰۰چاه آب در دشت سمنان خبر داد و با اشاره به ایجاد بازار آب در سمنان گفت: مدیریت منابع آب زیرزمینی هدف اصلی بازار آب است. به گزارش ایسنا، محسن عسکری افزود: طرح بازار آب در حال حاضر از فاز مطالعه وارد فاز اجرا شده است.

40 بخش  
رئیس قوه قضاییه گفت: به‌هیچ‌وجه قابل‌قبول نیست که بیش از ۴۰بخش در کرمان دارای حوزه قضایی نباشند و مردم از دسترسی به خدمات قضایی محروم باشند. به‌گزارش مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای افزود: باید به‌سرعت این مشکل در راستای تسریع و تسهیل خدمت‌رسانی به مردم رفع شود.

20 درصد  
سرپرست سازمان جهادکشاورزی مازندران گفت: ۲۰درصد محصول مرکبات تولیدی استان در سبد صادرات قرار می‌گیرد که اثر خود را روی قیمت محصول می‌گذارد. هرچه به سمت صادرات محصول پیش برویم قطعا قیمت محصول بهبود خواهد یافت. به‌گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، بابک مؤمنی، پیش‌بینی کرد امسال از ۱۱۵هزار هکتار باغات مرکبات استان حدود ۳میلیون تن محصول برداشت شود.




 

این خبر را به اشتراک بگذارید