• سه شنبه 25 شهریور 1404
  • الثُّلاثَاء 23 ربیع الاول 1447
  • 2025 Sep 16
شنبه 28 مرداد 1402
کد مطلب : 200401
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/j2JNW
+
-

میزبان غرق حاشیه

ایران در حالی از امروز در ارومیه از مسابقات قهرمانی آسیا میزبانی می‌کند که تیم خودش شرایط خوبی ندارد

میزبان غرق حاشیه

مسابقات والیبال قهرمانی آسیا از امروز آغاز می‌شود؛ مسابقاتی که میزبانش متفاوت‌ترین شرایط را دارد. همین بس که میزبان نخستین شاکی به شرایط میزبانی بوده و با کادر فنی ناقص، رقابت‌ها را آغاز می‌کند.
والیبال ایران امسال، سال خوبی را شروع نکرده است. در سالی که مسابقات قهرمانی آسیا، بازی‌های آسیایی و قهرمانی جهان که انتخابی المپیک است برگزار می‌شود، همه تمرکز تیم باید روی مسابقات باشد، اما بیشتر درگیر مسائلی خارج از زمین بازی است. سال والیبالی طبق روال چند سال اخیر با لیگ‌ ملت‌ها آغاز شد؛ مسابقاتی که به‌غیر از 10شکست برای تیم ایران، مسائل حاشیه‌ای زیادی به‌همراه داشت. بعد از بازی‌‌های غیرقابل‌قبول و نتایج ناامیدکننده در این رقابت‌ها تیم ملی با 2مسئله روبه‌رو شد؛ یکی خداحافظی بازیکنان با تیم از طریق فضای مجازی بود و دیگری وعده فدراسیون برای تقویت نیمکت تیم ملی. فدراسیون بلافاصله بعد از پایان هفته سوم لیگ و بازگشت تیم از آمریکا، جلسه گذاشت و صحبت از این بود که مربیان جدید و سطح یک به نیمکت اضافه شوند. اما فردا در حالی تیم ملی در ارومیه - شهر میزبان مسابقات قهرمانی آسیا - نخستین بازی را مقابل هنگ‌کنگ برگزار می‌کند که به جز بهروز عطایی، سرمربی تیم ملی و علیرضا طلوع‌کیان، مربی دیگری روی نیمکت نیست؛ مربیان پیشنهادی فدراسیون را یا عطایی نپذیرفت یا خود آنها حاضر نشدند با سرمربی تیم ملی کار کنند. روز گذشته هم اعلام شد که بعد از مسابقات آسیایی مسعود آرمات به کادر فنی اضافه می‌شود اما این انتخاب هم خیلی موافق چندانی ندارد. منتقدان این مربی را در حد نیمکت تیم ملی نمی‌بینند. هر‌چند آنها هنوز هم به حضور طلوع‌کیان کنار عطایی ایراد می‌گیرند.
اما داستان بازیکنان و فضای مجازی؛ بعد از لیگ ملت‌ها مرتضی شریفی با انتشار یک پست اینستاگرامی اعلام کرد که فعلا نمی‌تواند همراه تیم ملی باشد. درحالی‌که شایعه شده بود چند بازیکن دیگر هم قصد کناره‌گیری از تیم ملی را دارند، فدراسیون این موضوع را مدیریت کرد و بقیه در تیم ماندنی شدند. با این حال، هنوز موضع‌گیری‌ها به تصمیمات کادر فنی و یا دیگر اتفاقات را می‌شود در پست‌های اینستاگرامی بازیکنان دید؛ از ناراحتی بردیا سعادت بعد از خط‌خوردن از تیم ملی یا پست کنایه‌آمیز امیرحسین اسفندیار در آستانه آغاز مسابقات آسیایی تا پست ویژه محمود افشاردوست، از اعضای جدا شده کادر فنی قبل از شروع مسابقات که برای همه به جز میلاد عبادی‌پور و بهروز عطایی آرزوی موفقیت کرده بود. اما بیش از همه استوری محمد موسوی، کاپیتان تیم ملی سروصدا به راه انداخت. موسوی ویدئویی را از هتل محل اقامت تیم منتشر کرد که شرایط را چندان خوب نشان نمی‌دهد. اعتراض او البته با واکنش عجیب فدراسیون روبه‌رو شد و میلاد تقوی، دبیر فدراسیون مدعی شد که موسوی و هم‌تیمی‌هایشان فقط به‌خاطر اینکه در منوی غذای تیم شیشلیک نبوده، شاکی شده‌اند. باوجود این، پس از این اتفاقات، تیم به هتل بهتری نقل‌مکان کرد.
شرایط کادر فنی، فضای مجازی و حال نه‌چندان خوب تیم ملی، جامعه والیبال را نگران و با این سؤال روبه‌رو کرده است که چرا فدراسیون در سال حساس والیبالی نتوانسته مدیریت خوبی روی اتفاقات داشته باشد. این در حالی است که ‌جایگاه والیبال ایران در آسیا با قدرت‌گرفتن ژاپن هر روز بیشتر تهدید می‌شود. ژاپن که در لیگ ملت‌ها سوم شد، حالا با تمام قوا در ارومیه حضور دارد و برای رفتن روی سکوی قهرمانی نقشه می‌کشد. مسابقات قهرمانی آسیا از امروز با حضور 17تیم در ارومیه و در سالن‌های غدیر و شهید آهن‌دوست آغاز می‌شود. ایران که در گروه اول با تیم‌های هنگ‌‌کنگ و عراق هم‌بازی‌ است، امروز استراحت دارد، فردا با هنگ‌‌کنگ بازی می‌کند و دوشنبه با عراق.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید