رئیس سازمان جهادکشاورزی سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه این استان رتبه نخست تولید چای ترش کشور را بهخود اختصاص داده است، گفت: برداشت چای ترش از سطح ۸۲۰ هکتار از زمینهای کشاورزی استان آغاز شده است و تا پایان آذر ادامه دارد. به گزارش تسنیم، سیدمحمدرضا سیدحسینی با بیان اینکه 2500نفر بهصورت مستقیم و غیرمستقیم در این عرصه مشغول به فعالیت هستند، گفت: شهرستانهای دلگان، نیکشهر، ایرانشهر و فنوج عمده مناطق کشت چای در استان محسوب میشوند و بیشاز 90درصد چای ترش استان در شهرستان دلگان تولید میشود. بهگفته وی، هر هکتار مزارع چای ترش سیستان و بلوچستان 800کیلوگرم محصول برداشت میشود و با وجود این پیشبینی میشود بیش از 640تن چای ترش در این استان تولید و به بازار عرضه شود. سیدحسینی ادامه میدهد: گیاه چای ترش برای نخستینبار در کشور در شهرستان دلگان از توابع منطقه بلوچستان واقع در جنوب استان سیستان و بلوچستان کشت شد که ویژگیهایی ازجمله نیاز به آب کم و قابلیت کشت در مناطق گرمسیر و نیمه گرمسیر، بازار مطلوب و سودآوری محصول و موجب شد کشت آن تثبیت شود.
چهار شنبه 25 آبان 1401
کد مطلب :
177245
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/j2q95
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved