• یکشنبه 23 شهریور 1404
  • الأحَد 21 ربیع الاول 1447
  • 2025 Sep 14
چهار شنبه 11 آبان 1401
کد مطلب : 175805
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/nZZwW
+
-

کشت قراردادی گندم آبی در مزارع مازندران

سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی مازندران گفت: امسال مازندران متعهد به کشت قراردادی گندم آبی در ۲۷هزار هکتار مزارع استان‌شده است.
به‌ گزارش ایسنا، احسان عباسپور در جلسه هماهنگی اجرای کشت قراردادی گندم با بیان اینکه شرکت غله و خدمات بازرگانی به‌عنوان مجری طرح کشاورزی قراردادی گندم در استان معرفی شده است، گفت: کشت قراردادی گندم در استان به‌صورت کامل اجرا می‌شود.
وی با اشاره به اینکه تامین نهاده‌ها در ابتدای کار و خرید محصول پس از برداشت و تهاتر قیمت نهاده‌ها از اجزای این طرح است، گفت: یارانه کاشت، یارانه انتقال دانش و فناوری، یارانه حق بیمه و پرداخت آن توسط مجری دولتی به صندوق بیمه و یارانه آزمون آب، خاک و گیاه از مشوق‌های طرح کشاورزی قراردادی گندم است.
سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به اینکه امسال مازندران متعهد به کشت قراردادی گندم آبی در ۲۷هزار هکتار مزارع استان است، اضافه کرد: مجری غیردولتی کشاورزی قراردادی، بانک کشاورزی است و وزارت جهاد کشاورزی وظیفه تامین اعتبارات لازم برای اعطای تسهیلات این طرح را برعهده دارد.
عباسپور با بیان اینکه ۱۲۱۵تن بذر گندم برای کشت گندم آبی و دیم بین کشاورزان استان توزیع شده است، افزود: ۸۳۲تن بذر برای کشت گندم آبی و ۳۸۳تن بذر برای کشت گندم دیم بین کشاورزان توزیع شده است.



 

این خبر را به اشتراک بگذارید