• چهار شنبه 19 اردیبهشت 1403
  • الأرْبِعَاء 29 شوال 1445
  • 2024 May 08
چهار شنبه 22 دی 1400
کد مطلب : 150634
+
-

افزایش 100درصدی قیمت ترشی

قیمت انواع ترشی طی یک‌سال گذشته بین 100 تا 130درصد افزایش یافته است. مشاهدات میدانی خبرنگاران همشهری و مقایسه قیمت انواع ترشی در سوپرمارکت‌های تهران حاکی است: شرکت‌های تولیدکننده محصولات غذایی در یک‌سال اخیر قیمت تولیدات خود را بیش از 100درصد افزایش داده‌اند که بسته به نوع محصول مورد استفاده، گاه میزان افزایش قیمت به 130درصد و بیشتر هم رسیده است.
قیمت ترشی بندری 700گرمی برند کامبیز که زمستان سال گذشته 10.800تومان قیمت داشت حالا با 131درصد افزایش، 25هزار تومان قیمت خورده است. در دیگر برندها هم افزایش قیمت دست‌کم 100درصدی را شاهد هستیم که نمونه‌های آن کم نیست؛ قیمت ترشی کلم‌قرمز برند اروم‌آدا از 12.500تومان به 24هزار تومان رسیده و ترشی فلفل برند مجید که دی‌ماه سال گذشته 11.500تومان قیمت داشت حالا 22.800تومان قیمت خورده است. هم‌اکنون گران‌ترین ترشی موجود در بازار سیر صدفی یا سیر مرواریدی است که بسته به برند آن بین 35 تا 58هزار تومان قیمت دارد. ترشی قارچ هم در مقایسه با دیگر انواع ترشی قیمت بالایی دارد و هر کیلو از این ترشی تا 70هزار تومان به فروش می‌رسد. فلفل هالوپینو که در یکی، دو سال اخیر طرفداران زیادی پیدا کرده هم ترشی به نسبت گرانی است و هر شیشه نیم کیلویی آن 30هزار تومان قیمت دارد. اما انواع سنتی و قدیمی‌ترشی مثل مخلوط، لیته و بندری هنوز در مقابل ترشی‌های به نسبت جدید قیمت‌های پایین‌تری دارند.
قیمت هر کیلو ترشی مخلوط که از محبوب‌ترین و پرتقاضاترین ترشی‌هاست به‌طور میانگین به 38هزار تومان رسیده است. قیمت یک نوع ترشی در برندهای مختلف گاه بسیار متفاوت است، به‌طور مثال ترشی لیته 670گرمی برند برتر 18هزار تومان قیمت خورده درحالی‌که برند یک و یک، همین نوع ترشی را در وزن 630گرم با قیمت 27هزار تومان عرضه کرده است. قیمت ترشی در 6ماه گذشته هم افزایش داشته به‌عنوان نمونه ترشی قارچ برتر در وزن 700گرمی که 6ماه پیش 42هزار تومان به فروش می‌رسید امروز قیمت آن به 49هزار تومان افزایش یافته است.

این خبر را به اشتراک بگذارید