• جمعه 14 اردیبهشت 1403
  • الْجُمْعَة 24 شوال 1445
  • 2024 May 03
چهار شنبه 24 شهریور 1400
کد مطلب : 140585
+
-

ستایش تگزاسی‌ها از سالاد شیرازی

ستایش تگزاسی‌ها از سالاد شیرازی

فاطمه عباسی

 اینکه غذاهای ایرانی در کل دنیا طرفداران خاص خودش را دارد، بر کسی پوشیده نیست و تا دلتان بخواهد در اقصی‌نقاط دنیا کلی رستوران ایرانی هست که معروف‌ترین غذاها مثل کباب و خورش قورمه‌سبزی را برای خارجی‌ها و ایرانی‌های مقیم خارج از کشور سرو می‌کنند. اما در بین این غذاها و چاشنی‌های معروف، یکی از ساده‌ترین خوراکی‌های ایرانی که همه ما آن را خورده ایم و به سالاد شیرازی شهره است (چون احتمالا برای اقلیم فارس است و مردمان آن منطقه اختراعش را بر‌عهده داشته‌اند) این روزها گویا مورد استقبال انجمن قلب آمریکا قرار گرفته و این انجمن در صفحه رسمی خود روش تهیه این سالاد خوش‌طعم را آموزش داده است. جالب اینجاست که در این صفحه فیلمی از طرز تهیه سالاد شیرازی گذاشته شده و نوشته‌اند تهیه سالاد شیرازی به سبک انجمن قلب و مواد لازم هم از این قرار است: خیار 2عدد، گوجه‌فرنگی 4عدد، پیاز قرمز یک عدد، نعناع تازه یا جعفری یک قاشق غذاخوری، پنیر فتا بدون چربی 2قاشق غذاخوری، لیموترش سبز 2عدد، روغن زیتون یک قاشق غذاخوری، فلفل سیاه یک‌دوم قاشق چای‌خوری. اینجاست که علاوه بر افتخار کردن به شیرازی‌ها و ایرانی‌ها و غذاهای خوشمزه خودمان، باید بگوییم که بهتر است خارجی‌ها هم سالاد شیرازی را به همان سبک قدیمی ایرانی درست کنند و پنیر فتا و جعفری را فاکتور بگیرند و خیار و گوجه را هم به یک نسبت با هم مخلوط کنند. این‌جوری هم اصالت سالاد شیرازی حفظ می‌شود و هم برای قلبتان بهتر است. انجمن قلب آمریکا در دالاس ایالت تگزاس هم بهتر است که سالاد شیرازی ما را به نام خودش ثبت نکند و حالا که از خوراکی ما خوشش آمده، منبع را هم ذکر کند!

این خبر را به اشتراک بگذارید