مظنه
تبدیل واحدهای تولیدی به انبار
رئیس اتحادیه صنف انبارداران و سردخانههای تهران با اشاره به اینکه خالی بودن نیمی از انبارهای تجاری و بازرگانی داستان واردات را روایت میکند، گفت: الان در اغلب سردخانهها، خرمای 3سال پیش هنوز وجود دارد و آن هم بهخاطر این است که این محصول میتواند تا 7سال در سردخانه زیر صفر وضعیت خود را حفظ کند. سیدمهدی کشاورز درخصوص وضعیت اعضای این صنف گفت: متأسفانه رکود و بیکاری به جایی رسیده است که در جلسه با سازمان صنعت، معدن و تجارت برای گران کردن خدمات، ما خودمان اصرار کردیم که هیچ افزایش قیمتی نداشته باشیم چون با همین وضعیت مشتری وجود ندارد و اگر گران کنیم وضعیت بدتر خواهد شد.
(ایلنا)