02-03
یکشنبه 7 تیر 1405
شماره 6700
سیاسی- دیپلماتیک
123
123
پیامـک شما را درباره این صفحه می خوانیم

خشم لبنانی‌ها از ننگ‌نامه دولت خودباخته

محمدعلی حسن‌نیا، کارشناس مسائل منطقه در گفت‌وگو با تلویزیون اینترنتی همشهری: در توافق اخیر دولت لبنان با آمریکا و اسرائیل قرار بر این شده است که ارتش لبنان و ارتش رژیم صهیونیستی بخش‌هایی از تأسیسات و زیرساخت‌های مقاومت را به شکل مشترک نابود کنند.
ویژه
عباس اصلانی، کارشناس سیاسی در گفت‌وگو با تلویزیون اینترنتی همشهری: بعد از حمله اخیر به سیریک حرف‌هایی زده می‌شود که ایران مذاکرات فنی خود با آمریکایی‌ها را به‌دلیل نقض عهد به حالت تعلیق در بیاورد.
مهدی طلوع‌وند، کارشناس مسائل نظامی در گفت‌وگو با تلویزیون اینترنتی همشهری: اسرائیل و آمریکا در مورد مسائل نظامی از یک استراتژی پیروی می‌کنند و آن تخفیف خسارت است.
هاکان شوکور، ستاره مشهور سابق تیم ملی فوتبال ترکیه سال‌ها پیش به اتهام ارتباط با فتح‌الله گولن، اپوزیسیون حکومت فعلی ترکیه کلیه اموالش توقیف شد.‌حتی کلیه افتخارات فوتبالی «زننده سریع‌ترین گل تاریخ جام‌های جهانی» نیز از تاریخ فوتبال این کشور حذف و در نهایت از ترکیه اخراج شد و هم‌اکنون در آمریکا با مسافرکشی زندگی‌اش را می‌گذراند.‌
عمان گفته کریدور دریایی موقت در جنوب تنگه هرمز ایجاد می‌کنه

میز مذاکره ترک خورد

آمریکا بندهایی از تفاهمش با ایران ‌را از همان روزهای اول نقض کرد
گزارش1
حمله جمعه شب نیروهای آمریکایی به اهدافی در خاک ایران، تازه‌ترین مورد از نقض تفاهمنامه اخیر تهران و واشنگتن بود؛ تفاهمی که به‌نظر می‌رسد با عدم‌اراده طرف آمریکایی برای پایبندی به تعهداتش، ترک خورده و دستیابی به «توافق نهایی» نیز بیش ازپیش در هاله‌ای از ابهام قرار گرفته‌ است.‌
ناگفته‌‌های مذاکرات زوریخ

ناگفته‌‌های مذاکرات زوریخ

گفت‌وگوی همشهری با اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران
برخلاف تصور رایج، مذاکرات اخیر ایران و آمریکا در سوئیس برای رسیدن به توافق نهایی نبود.
خبرهایی که نمی‌بینید
سرلشکر علی عبداللهی، فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیاص در پیامی به رئیس قوه‌قضاییه تأکید کرد: این قرارگاه و نیروهای ‌مسلح، آمادگی خود را برای هرگونه همکاری، هماهنگی و پشتیبانی لازم در مسیر استقرار عدالت، صیانت از حقوق ملت، مقابله با تهدیدها و مفاسد سازمان‌یافته و تقویت اقتدار و امنیت ‌پایدار ایران اعلام می‌کنند.
PDF سیاسی- دیپلماتیک
کوتاه سیاسی- دیپلماتیک
در شرایطی که جمهوری اسلامی ایران بار دیگر در معرض یک مسیر دیپلماتیک تازه قرار گرفته، ضروری است که نگاه به مذاکره، نه از زاویه هیجان سیاسی و نه بر پایه امیدواری‌های زودگذر، بلکه با تکیه بر تجربه‌های روشن و واقعیات صحنه منطقه‌ای و بین‌المللی تنظیم شود.
به ‌نظر می‌رسد نتانیاهو نه‌تنها صهیونیست‌ها را درگیر جنگ‌های پرهزینه کرده، بلکه ‌ به گزارش هاآرتص، او برای آنکه از موشک‌های ایرانی و حزب‌الله در امان بماند به اقامتگاهی مخفی در بیت‌المقدس منتقل شده بود، البته اقامتگاهی از مجموعه 7اقامتگاه مخفی دیگری که ظاهرا هزینه‌های سنگین آنها از جیب مالیات‌دهندگان اسرائیلی دزدیده شده است.