26
شنبه 19 خرداد 1403
شماره 9120
آشپزی6
123
123
پیامـک شما را درباره این صفحه می خوانیم
کوکو قندی جزو غذاهای اصیل اصفهانی است. کوکو قندی، طعم شیرینی دارد و در تهیه آن از شکر استفاده می‌شود؛ به همین دلیل افرادی که مبتلا به دیابت هستند باید در خوردن آن احتیاط کنند.
ترفندهایی برای پخت انواع کوکو سیب‌زمینی در خانه

سرخ‌کن و سفره را پهن کن

کوکو در آشپزی ایرانی از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است. به انواع و اشکال مختلف هم پخته می‌شود چون روش تهیه ساده‌ای دارد و به سرعت آماده می‌شود.