26
123
شنبه 19 خرداد 1403
شماره 9120
آشپزی6
123
123
پیامـک
شما را درباره این صفحه می خوانیم
موسسه همشهری
آرشیو
صفحات
صفحه اول
سیاسی- دیپلماتیک
اقتصاد
دانستنی ها
سرنخ
سرزمین من
بیست و چهار
صفحهآخر
تماشاگر
تندرستی
شهرنگار
همشهری گزارش
آشپزی
آشپزی1
آشپزی2
آشپزی3
آشپزی4
آشپزی5
آشپزی6
آشپزی7
آشپزی8
صفحه اول
سیاسی- دیپلماتیک
اقتصاد
دانستنی ها
سرنخ
سرزمین من
بیست و چهار
صفحهآخر
تماشاگر
تندرستی
شهرنگار
همشهری گزارش
آشپزی
آشپزی1
آشپزی2
آشپزی3
آشپزی4
آشپزی5
آشپزی6
آشپزی7
آشپزی8
کوکو سیبزمینی قندی اصفهانی
کوکو قندی جزو غذاهای اصیل اصفهانی است. کوکو قندی، طعم شیرینی دارد و در تهیه آن از شکر استفاده میشود؛ به همین دلیل افرادی که مبتلا به دیابت هستند باید در خوردن آن احتیاط کنند.
سرخکن و سفره را پهن کن
کوکو در آشپزی ایرانی از جایگاه ویژهای برخوردار است. به انواع و اشکال مختلف هم پخته میشود چون روش تهیه سادهای دارد و به سرعت آماده میشود.
PDF آشپزی6
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved