27
شنبه 19 خرداد 1403
شماره 9120
آشپزی7
123
123
پیامـک شما را درباره این صفحه می خوانیم
اگر شما بعد از پوست‌گرفتن سیب‌زمینی از سیاه‌شدنش کلافه می‌شوید خوب است بدانید با رعایت چند روش‌ ساده می‌توانید رنگ طبیعی سیب‌زمینی را حفظ کنید و از خوردنش لذت ببرید.
در تابه و بدون فر می‌توان پیتزایی با ماده اولیه سیب‌زمینی درست کرد

کش لقمه‌های خانگی

گاهی اوقات ما از پختن پیتزا به‌خاطر سختی تهیه ودرست کردن خمیر آن منصرف می‌شویم یا می‌خواهیم یک مدل پیتزای جدید بدون استفاده از خمیر را امتحان کنیم.