27
13
شنبه 19 خرداد 1403
شماره 9120
آشپزی7
123
123
پیامـک
شما را درباره این صفحه می خوانیم
موسسه همشهری
آرشیو
صفحات
صفحه اول
سیاسی- دیپلماتیک
اقتصاد
دانستنی ها
سرنخ
سرزمین من
بیست و چهار
صفحهآخر
تماشاگر
تندرستی
شهرنگار
همشهری گزارش
آشپزی
آشپزی1
آشپزی2
آشپزی3
آشپزی4
آشپزی5
آشپزی6
آشپزی7
آشپزی8
صفحه اول
سیاسی- دیپلماتیک
اقتصاد
دانستنی ها
سرنخ
سرزمین من
بیست و چهار
صفحهآخر
تماشاگر
تندرستی
شهرنگار
همشهری گزارش
آشپزی
آشپزی1
آشپزی2
آشپزی3
آشپزی4
آشپزی5
آشپزی6
آشپزی7
آشپزی8
چطور از سیاهشدن سيبزمينی جلوگیری کنیم؟
اگر شما بعد از پوستگرفتن سیبزمینی از سیاهشدنش کلافه میشوید خوب است بدانید با رعایت چند روش ساده میتوانید رنگ طبیعی سیبزمینی را حفظ کنید و از خوردنش لذت ببرید.
کش لقمههای خانگی
گاهی اوقات ما از پختن پیتزا بهخاطر سختی تهیه ودرست کردن خمیر آن منصرف میشویم یا میخواهیم یک مدل پیتزای جدید بدون استفاده از خمیر را امتحان کنیم.
PDF آشپزی7
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved