23
شنبه 19 خرداد 1403
شماره 9120
آشپزی3
123
123
پیامـک شما را درباره این صفحه می خوانیم
سمبوسه یکی از غذاهای محلی جنوبی‌هاست که مواد داخل آن می‌تواند متنوع باشد، اما سمبوسه سنتی با پوره سیب‌زمینی درست می‌شود و طعمی تند دارد.
آشنایی با چند مدل پیش‌غذا با سیب‌زمینی که کمتر از یک‌ساعت آماده می‌شود

لقمه کوچک خوشمزه

پیش‌غذاها، خوراکی‌های ساده‌ای هستند که معمولا دستور پخت پیچیده‌ای ندارند، سبک و کم‌کالری‌اند و بیشتر به‌عنوان لقمه‌های خوشمزه و متنوع دارند.