24
123
شنبه 19 خرداد 1403
شماره 9120
آشپزی4
123
123
پیامـک
شما را درباره این صفحه می خوانیم
موسسه همشهری
آرشیو
صفحات
صفحه اول
سیاسی- دیپلماتیک
اقتصاد
دانستنی ها
سرنخ
سرزمین من
بیست و چهار
صفحهآخر
تماشاگر
تندرستی
شهرنگار
همشهری گزارش
آشپزی
آشپزی1
آشپزی2
آشپزی3
آشپزی4
آشپزی5
آشپزی6
آشپزی7
آشپزی8
صفحه اول
سیاسی- دیپلماتیک
اقتصاد
دانستنی ها
سرنخ
سرزمین من
بیست و چهار
صفحهآخر
تماشاگر
تندرستی
شهرنگار
همشهری گزارش
آشپزی
آشپزی1
آشپزی2
آشپزی3
آشپزی4
آشپزی5
آشپزی6
آشپزی7
آشپزی8
سوپ «گرماو» کردی
سوپ گرماو یکی از غذاهای محلی کردهاست که بهدلیل داشتن آب مرغ، قلم و حبوبات مغذی به همراه سیبزمینی ارزش غذایی زیادی دارد.
سیبزمینی در قاشق سوپخوری!
اگر با خواص غذایی سیبزمینی آشنا باشید، متوجه میشوید که چرا بهترین سرآشپزها در بسیاری از غذاهایشان از این ماده استفاده میکنند.
PDF آشپزی4
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved