22
شنبه 30 دی 1402
شماره 9007
آشپزی2
123
123
پیامـک شما را درباره این صفحه می خوانیم
حبوبات نقش مهمی در تهیه غذا دارند که برخی از ما از آن غافلیم. از این‌رو دانستن ترفندهایی برای استفاده از بنشن‌ها، نیازمند داشتن مهارت‌هایي ساده و دم‌دستی است که با بهره‌مندی از آنها می‌توان ضمن دلپذیرتر کردن طعم غذا و ایجاد تنوع در سفره، از سنگین شدن معده پس از مصرف آنها پیشگیری کرد.
سفره کم‌خرج، با استفاده از حبوبات

قاتی‌پلوهای بدون گوشت

قاتی‌پلوها انواع مختلف دارند ولی وقتی قرار است بدون گوشت سرو شوند، می‌توان برایشان سنگ‌تمام گذاشت و با مخلوط کردن انواع حبوبات با پلوها به‌جای گوشت و مرغ، طعم متفاوتی به غذاها داد.