• چهار شنبه 27 تیر 1403
  • الأرْبِعَاء 10 محرم 1446
  • 2024 Jul 17
شنبه 3 اسفند 1398
کد مطلب : 95618
+
-

افزایش قیمت‌ها و رشد تقاضا برای لبنیات سنتی

افزایش قیمت‌ها و رشد تقاضا برای لبنیات سنتی

افزایش قیمت شیر و لبنیات صنعتی در حالی سبب موج کاهش این اقلام در سبد مصرفی خانوارها شده که طعم و مزه و نرخ پایین‌تر انواع لبنیات سنتی موجب اقبال مشتریان به خرید اینگونه محصولات با وجود برخی هشدارهای بهداشتی شده است. به گزارش همشهری، حرکت چراغ خاموش شرکت‌های لبنی برای افزایش چندین باره نرخ شیر و لبنیات، رواج کم‌فروشی، عرضه چند نرخی و افت چربی و کیفیت محصولات در بازار شیر و لبنیات در حالی است که طی سال‌های اخیر گرایش به خرید لبنیات سنتی به‌دلیل طعم خاص و قیمت پایین‌تر افزایش یافته است. در بین لبنیات سنتی نیز اقلامی مانند ماست، شیر و دوغ کم چرب ارزان‌ترین و پنیر لیقوان، پنیر تبریز، کره گوسفندی و سرشیر، گران‌ترین‌ محصولات محسوب می‌شوند. فعالان صنفی با اشاره به سیر نزولی مصرف انواع شیر و لبنیات صنعتی از وجود مشتریان خاص برای لبنیات سنتی و اقبال برخی دیگر از مصرف‌کنندگان به این محصولات به‌دلیل قیمت کمتر و کیفیت مناسب خبر می‌دهند. افزایش اقبال به مصرف لبنیات سنتی در حالی است که برخی دستگاه‌های نظارتی مانند سازمان دامپزشکی کشور بارها بر خرید این اقلام از مراکز مجاز و دارای استاندارد و پروانه بهداشتی تأکید کرده‌اند.


 

این خبر را به اشتراک بگذارید