• دو شنبه 11 آبان 1405
  • ٢٢ جمادى الأولى ١٤٤٨
  • 2026 Nov 02
دو شنبه 11 آبان 1405
کد مطلب : 284067
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/MQWrQ
+
-

اخبار کوتاه

کره‌شمالی دزد بایننس معرفی شد
اف‌بی‌آی، کره‌شمالی را عامل سرقت بیش از 6/3 میلیارد دلار دارایی دیجیتال از صرافی بایننس معرفی کرد. این حمله سایبری حدود ۲۹ اکتبر ۲۰۲۶ انجام شده و گروه هکری «تریدر تریتور» در آن نقش داشته است. به‌گفته اف‌بی‌آی، هکرها دارایی‌های مسروقه را عمدتا به اتریوم تبدیل کرده‌اند و در تلاشند از طریق روش‌های مختلف آنها را پولشویی کنند.

فاصله عجیب قدیمی‌ترین کاوشگر ناسا 
کاوشگر «وویجر ۱» ناسا قرار است به‌زودی به نقطه عطفی تاریخی برسد و برای نخستین بار فاصله‌اش از زمین به یک روز نوری، معادل حدود 25/9 میلیارد کیلومتر، برسد. این یعنی ارسال پیام از زمین به این فضاپیما و دریافت پاسخ آن، در مجموع حدود ۴۸ ساعت زمان می‌برد. وویجر ۱ که در سال ۱۹۷۷ پرتاب شده، دورترین ساخته دست بشر است و از سال ۲۰۱۲ وارد فضای میان‌ستاره‌ای شده است. با وجود نزدیک به نیم‌قرن فعالیت، این کاوشگر همچنان به سفر خود ادامه می‌دهد؛ هرچند منبع انرژی آن رو به کاهش است.

ورود متا به حوزه روبات‌های انسان‌نما 
شرکت متا با همکاری استارت‌آپ روباتیک چینی فوریر، یک روبات انسان‌نمای آزمایشی را به نام «مکس» توسعه داده است. این روبات حدود 5/1متر ارتفاع و ۴۸کیلوگرم وزن دارد و به نمایشگر شبیه‌ساز حالات چهره، بلندگو و دست‌های پنج‌انگشتی مجهز است. مکس از تراشه هوش مصنوعی انویدیا استفاده می‌کند و برای انجام کارهای روزمره طراحی شده است. متا و فوریر حالا توسعه نسخه دوم این روبات را آغاز کرده‌اند که قرار است دست‌های پیشرفته‌تر و حسگرهای بیشتری برای تشخیص و عبور از پله‌ها داشته باشد. هدف نهایی متا ساخت روبات‌هایی برای کمک به انسان در کارهای خانه است.



 

این خبر را به اشتراک بگذارید