• دو شنبه 20 مهر 1405
  • ١ جمادى الأولى ١٤٤٨
  • 2026 Oct 12
پنج شنبه 16 مهر 1405
کد مطلب : 282879
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/2vD8v
+
-

حجم دریاچه ارومیه 9برابر شد

خبر روز
حجم دریاچه ارومیه 9برابر شد

دریاچه ارومیه پس از چند سال عقب‌نشینی آب، حالا دوباره میزبان گردشگران شده است. 
بازگشت آب به بخش‌هایی از دریاچه، قایق‌ها را به این پهنه آبی برگردانده و حال‌وهوای متفاوتی در سواحل آن ایجاد کرده است؛ اتفاقی که امیدها برای رونق دوباره گردشگری در نگین آذربایجان را افزایش داده است.
آخرین آمارها نشان می‌دهد حجم آب دریاچه ارومیه در یک‌سال ۹ برابر شده است؛ این خبر را رضا رحمانی، استاندار آذربایجان غربی اعلام کرد و گفت که حجم آب دریاچه ارومیه به ۲.۵ میلیارد مترمکعب رسیده و تراز آب آن در یک سال اخیر یک متر و ۹ سانتی‌متر بالا رفته است.
وسعت پهنه آبی دریاچه نیز اکنون به هزار و ۹۴۶ کیلومترمربع رسیده؛ یعنی یک‌هزار و ۴۶۵ کیلومترمربع بیشتر از مدت مشابه سال گذشته. تراز دریاچه نیز به هزار و ۲۷۰ متر و ۵۸ سانتی‌متر رسیده که بیش از یک متر بالاتر از تراز سال گذشته است.
 بهبود شرایط آبی دریاچه، اثر خود را در گردشگری منطقه نیز نشان داده و حضور گردشگر در اطراف دریاچه و افزایش رفت‌وآمد در مسیر پل میان گذر شهید کلانتری هم این موضوع را تأیید می‌کند. قایق‌سواری نیز بار دیگر به یکی از تفریحات مورد توجه گردشگران در محدوده دریاچه تبدیل شده است.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید