• دو شنبه 20 مهر 1405
  • ١ جمادى الأولى ١٤٤٨
  • 2026 Oct 12
سه شنبه 31 شهریور 1405
کد مطلب : 281983
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/6RGqQ
+
-

عاشقان «امام‌زمان» به میدان می‌آیند

شهردار تهران و رئیس شورای اسلامی شهر تهران در اجتماع پرشور مردم شرکت کردند

گزارش
عاشقان «امام‌زمان» به میدان می‌آیند

 مهدی اسماعیل‌پور | روزنامه‌نگار

میدان راه‌آهن به‌عنوان یکی از میادین شاخص و پرتردد تهران، همزمان با شب میلاد باسعادت حضرت امام حسن عسکری(ع) میزبان دویست‌وچهارمین اجتماع مردمی با عنوان «اجتماع بزرگ امام‌زمانی‌ها» بود. هوا رو به تاریکی می‌رفت که میدان راه‌آهن چهره‌ای متفاوت به‌خود گرفت و حضور تدریجی شهروندان از اقصی‌نقاط شهر، صحنه‌ای از همدلی و بیعت را ترسیم کرد. اما در این گردهمایی چه گذشت؟

به یاد شهدای مدرسه میناب
این مراسم که با حضور پرشور نسل‌های مختلف، از کودکان دهه‌نودی تا سالخوردگانِ انقلاب، رنگ‌وبویی خاص داشت، به گرامیداشت یاد دانش‌آموزان و دانشجویان شهید اختصاص یافت؛ شهدایی که امسال جای خالی‌شان در هیاهوی کلاس‌های درس به‌شدت احساس می‌شود. در این اجتماع که یاد شهدای حادثه مدرسه میناب نیز به شکلی ویژه گرامی داشته شد، علیرضا زاکانی شهردار تهران، مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران، مهدی قمی شهردار منطقه۱۱ و جمعی از مدیران ارشد شهری در کنار مردم حضور داشتند.

حضور مردم در میدان فرصت را از دشمن گرفت 
مهدی چمران، رئیس شورای اسلامی شهر تهران: اجتماعات مردمی از زمانی شروع شد که اعلام کردند آقای عزیزمان به شهادت رسیده است. در آن موقع احساس خودم هم این بود که دیگر نمی‌توانم در خانه بمانم. دلم می‌خواست به جایی بروم و خشم و ناراحتی خودم را نشان بدهم. جایی غیراز خیابان پیدا نکردم و به میدان فلسطین رفتم. در آنجا دیدم عده دیگری از مردم هم آمده‌اند. از این به میدان آمدن خودجوش مردم خیلی خوشحال شدم. ‌این حضور خودجوش مردم خاصیت و بهره‌های زیادی داشت. نخستین خاصیت این بود که اراده و خشم ملی را برای انتقام خون امام نشان داد. خاصیت و بهره دیگرش این بود که دشمن می‌خواست بعد از شهادت رهبر حادثه 18دی را تکرار کند، اما حضور گسترده و پرجوش‌وخروش مردمی که ناراحت شهادت رهبرشان و نگران کشورشان بودند، این فرصت را از دشمن گرفت. مردم این ضرورت را احساس کردند که باید در میدان بمانند، در غیراین‌صورت ممکن است شرایط نامناسبی رخ دهد. به همین دلیل ماندند و هنوز هم در میدان هستند، چراکه هنوز خشمشان از شهادت امام و رهبرشان از بین نرفته است.

مردم کمر دشمن را شکستند 
علیرضا زاکانی، شهردار تهران:  در دوران دفاع‌مقدس اول، جنگ در مرزهای کشور بود و گهگاهی دشمن بعثی موشک‌پرانی و بمباران می‌کرد و تهران و سایر شهر‌ها را می‌زد. امروز خط مقدم جنگ در شهرها‌ست و محور و اساس آن هم مردم هستند. آن رزمنده‌ای هم که در مرز می‌جنگد، ایمانش به خداست و پشتوانه‌اش این مردم هستند تا تحت تدبیر رهبری بتواند مانع از تعدی دشمن به این آب و خاک شود. همانطور که امام شهید ما فرمود این مردم مبعوث می‌شوند و آنچه امام رشیدمان فرمود، این مردم رهبری کردند. قابلیت و موقعیتی که هست، پایه و اساس آن همین اراده الهی است که از استقامت این مردم ظهور و بروز می‌کند. این مردم همه‌‌چیز ما و نعمت الهی هستند. به لطف خدا این مردم تا کمر دشمن را نشکنند، این میدان را ترک نخواهند کرد. ملت ما هر جنگ‌طلبی را که نگاه چپ به این مرزوبوم داشته باشد، پیشانی‌اش را به خاک می‌مالد.

مهمانی بزرگ در تهران
مهدی قمی، شهردار منطقه۱۱:  همزمان با فرارسیدن میلاد باسعادت حضرت امام حسن عسکری(ع) میدان راه‌آهن تهران میزبان این اجتماع بزرگ مردمی بود. این مراسم با حضور اقشار مختلف مردم، خانواده‌ها، عاشقان و منتظران حضرت ولی‌عصر(عج) برگزار و برنامه‌های متنوع فرهنگی، مذهبی و هنری برای آن پیش‌بینی شد. این اجتماع فرصتی برای ترویج فرهنگ مهدویت و انتظار بود. میلاد باسعادت حضرت امام حسن عسکری(ع) فرصتی ارزشمند برای ایجاد فضایی شاد و معنوی و تقویت پیوند مردم با فرهنگ اهل‌بیت(ع) بود که مدیریت شهری منطقه۱۱ زمینه برگزاری شایسته این آیین مردمی را فراهم کرد.

چه بخش‌هایی داشت؟
   مولودی‌خوانی حاج محمدحسین پویانفر و حاج عبدالرضا هلالی 
   اجرای هنرمندان
   اجرای برنامه‌های فرهنگی و مذهبی با حجت‌الاسلام سیدمحمد موسوی واعظ، دکتر سعید عزیزی، حمیدرضا احمدی‌وفا، حسین حقیقی، علی‌اکبر قلیچ و کربلایی‌محسن عراقی



 

این خبر را به اشتراک بگذارید