اعدام عامل آتشزدن کلانتری
جوانی که در جریان ناآرامیهای دیماه سال 1404در دهاقان کلانتری و فرمانداری این شهر را به آتش کشیده بود با قطعیشدن حکم اعدامش در دیوانعالی کشور، صبح دیروز مجازات شد. به گزارش همشهری، براساس تصاویر ضبطشده توسط دوربینهای مداربسته، محمد امینی دهاقانی شامگاه ۱۹ دیماه سال ۱۴۰۴، اقدام به پرتاب کوکتلمولوتف به سمت فرمانداری دهاقان کرد. همچنین با بازبینی فیلمهای بهدستآمده معلوم شد متهم نقش زیادی در تحریک و دعوت افراد حاضر در محل برای حمله به کلانتری دهاقان و پرتاب کوکتلمولوتف به سمت مأموران مستقر در کلانتری داشته است. این متهم در اعترافاتش گفت که همراه خود 2کوکتلمولوتف داشته که یکی را سمت فرمانداری و دیگری را سمت کلانتری پرتاب کرده است. او در بخش دیگری از اعترافاتش گفت: تعدادی از افرادی که در اغتشاشات بودند سلاح گرم ازجمله یک سلاح کلاشینکف همراه داشتند. آنها سلاح را از مأموران دزدیده بودند. از آنها خواستم سلاح را در اختیارم بگذارند که با آن شلیک کنم.
اما اتهامات این فرد به آتشزدن کلانتری و فرمانداری ختم نمیشود و از دیگر اقدامات او، بازنشر و ارسال محتوای تبلیغی علیه نظام جمهوری اسلامی، تشویش اذهان عمومی و برهمزدن امنیت روانی جامعه، ارتباطگیری با حسابهای کاربری ضدانقلاب در فضای مجازی و درخواست اسلحه، درخواست ارتباطگیری با صفحات مجازی مرتبط با خاندان منحوس پهلوی و ارسال تصاویر با محتوای تجهیزات جنگی برای کاربران فضای مجازی است.
در جلسه رسیدگی به اتهامات متهم که با حضور وکیلمدافع وی برگزار شد او به اقدامات انجام شده اعتراف کرد و جزئیات بیشتری را شرح داد. در این شرایط بود که ختم رسیدگی اعلام شد و قضات دادگاه حکم خود را صادر کردند. براساس این رأی محمد امینی دهاقانی به اتهام محاربه و افساد فیالارض از طریق کشیدن سلاح گرم کلاشینکف مسروقه از مأموران در جریان درگیریهای دیماه ۱۴۰۴ و برهمزدن امنیت کشور از طریق تحریق اموال عمومی به اعدام محکوم و با تأیید این حکم در دیوانعالی کشور سرانجام او صبح دیروز مجازات شد.