• سه شنبه 2 تیر 1405
  • ٧ محرم ١٤٤٨
  • 2026 Jun 23
سه شنبه 2 تیر 1405
کد مطلب : 277894
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/oQ6lL
+
-

اخبار کوتاه

افتتاح فروشگاهی که با روبات اداره می‌شود
هنگ‌کنگ به‌زودی اولین فروشگاهی را که توسط یک روبات انسان‌نما اداره می‌شود را افتتاح خواهد کرد. این اقدام بخشی از تلاش این شهر برای ادغام هوش مصنوعی در زندگی روزمره و تعمیق درک ساکنان از این فناوری است. این فروشگاه ۲۴ ساعته توسط یک روبات انسان‌نما به نام «شیائو گای» مدیریت خواهد شد که توسط شرکت «گالبوت» مستقر در پکن ساخته شده است. این روبات با ارتفاع ۱.۷۵ متر از بازوهای باریک خود برای پر کردن قفسه‌ها، انتخاب اقلام و رسیدگی به مشتریان استفاده خواهد کرد.

ایران و بلژیک رکورد شکستند
آمارهای شرکت ارتباطات زیرساخت نشان می‌دهد همزمان با برگزاری دیدار تیم‌های فوتبال ایران و بلژیک، ترافیک اینترنت کشور با عبور از سقف ۵.۵۰ ترابیت بر ثانیه، به عدد ۷.۵۶ ترابیت در ثانیه رسیده است. این آمار از زمانی که اینترنت بین‌الملل برقرار شده است، یک رکورد به‌حساب می‌آید. داده‌های سامانه‌ پایش ترافیک شبکه نمودار مصرف اینترنت در ۲۴ ساعت منتهی به پایان مسابقه ایران - بلژیک 2قله اصلی را نشان می‌دهد که گویای اوج‌گیری مصرف در ساعات ۲۳:۲۲ و ۰۰:۲۲ است.

کپسولی که آب را ضدعفونی می‌کند
پژوهشگران کره‌جنوبی یک کپسول تصفیه آب خودشارژکننده ساخته‌اند که می‌تواند کیفیت آب را بررسی و درصورت نیاز، آن را ضدعفونی کند. این کپسول موسوم به «FDGD» مانند یک غلاف پلاستیکی کوچک شناور روی سطح آب است. برای کار کردن کپسول، کافی است آن را چند ثانیه تکان دهید تا آهن‌ربای داخلی از طریق یک سیم‌پیچ حرکت کند و باعث ایجاد جریان برق ‌شود. جریان برق، یک حسگر داخلی که رسانایی الکتریکی آب را اندازه‌گیری می‌کند، تغذیه می‌کند و بلافاصله داده‌های کیفیت آب را به تلفن هوشمند یا ساعت هوشمند کاربر می‌فرستد.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید