• چهار شنبه 13 خرداد 1405
  • ١٧ ذو الحجة ١٤٤٧
  • 2026 Jun 03
چهار شنبه 13 خرداد 1405
کد مطلب : 276971
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/Q0519
+
-

تمهیدات ترافیکی برای زائران حرم مطهر امام خمینی ره

مهدی اسماعیل‌پور؛ روزنامه‌نگار

با توجه به در پیش بودن مراسم سالگرد ارتحال بنیانگذار جمهوری اسلامی در حرم مطهر امام خمینی(ره)، پلیس راهور و شهرداری تهران برنامه‌هایی برای تردد ایمن، سریع و منظم شهروندان تدارک دیده‌اند که شامل ممنوعیت‌های تردد و توقف خودروها و تقویت ناوگان حمل‌ونقل عمومی می‌شود.

تقویت ناوگان حمل‌ونقل عمومی
شرکت‌های اتوبوسرانی و تاکسیرانی و متروی تهران خدمات ویژه‌ای در نظر گرفته‌اند. استقرار 250ون، تاکسی و اتوبوس در میادین و نقاط اصلی به مقصد محل برگزاری مراسم ازجمله این خدمات است. همچنین متروی تهران از اعزام قطارهای فوق‌العاده در ایستگاه‌های متروی منتهی به محل برگزاری مراسم خبر داده است.

محل پارک خودروهای شخصی در حرم مطهر
محدوده معابر داخلی و پارکینگ‌های بهشت زهرا(س) و پارکینگ ضلع جنوب متروی شاهد

در کدام محدوده‌ها امکان توقف وسایل نقلیه وجود ندارد؟
  بزرگراه خلیج‌فارس از پل شهید کاظمی تا پل شهید عسگری 
  بلوار علامه عسگری از سه‌راهی باقرشهر تا پل حرم 
  بزرگراه شهید هاشمی از پل صنیع‌خانی تا علامه عسگری 
  ورودی- خروجی‌های منتهی به پارکینگ‌ها 
  رمپ و لوپ‌های بزرگراه آزادگان در پل شهید کاظمی و پل شهید تندگویان 
  بزرگراه خلیج‌فارس از پل علامه عسگری تا پل واوان

شروع محدودیت تردد‌ها از چهارشنبه 
سردار سیدابوالفضل موسوی‌پور، رئیس پلیس راهور تهران: ممنوعیت‌های تردد و توقف خودروهای سبک و سنگین از ساعت 24روز چهارشنبه 13خرداد تا خاتمه مراسم در محدوده‌های منتهی به حرم امام خمینی(ره) ادامه دارد. همچنین محدوده توقف مطلقا ممنوع و حمل با جرثقیل در بزرگراه خلیج‌فارس از پل علامه عسگری تا پل واوان در «هر دو مسیر» است.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید