• سه شنبه 5 خرداد 1405
  • ٩ ذو الحجة ١٤٤٧
  • 2026 May 26
یکشنبه 27 اردیبهشت 1405
کد مطلب : 276240
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/7LDZA
+
-

هیچ تاریخی برای رفع محدودیت اینترنت، دقیق نیست

با گذشت 2ماه و نیم از قطع اینترنت بین‌الملل و در شرایطی که مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، معاون اول خود محمدرضا عارف را مسئول پیگیری این موضوع کرده‌، برخی رسانه‌ها اخباری مبنی بر بازگشت تدریجی اینترنت در روزهای آینده تا نیمه خردادماه منتشر کرده‌اند. برای اطلاع از آخرین تصمیمات درخصوص اینترنت بین‌الملل‌، با نماینده اردکان در مجلس شورای اسلامی گفت‌و‌گو کردیم.
مصطفی پوردهقان، در گفت‌وگو با برنامه «پارک‌وی» در تلویزیون اینترنتی همشهری صحت زمانبندی‌های اعلام‌شده را رد کرد و گفت: هر تاریخی از سوی هرکسی برای این موضوع اعلام شود، اصلا دقیق نیست.
وی با «تزیینی و روانی» خواندن اقداماتی مثل واگذاری موضوع اینترنت به معاون اول رئیس‌جمهور، اضافه کرد: کارهایی از این دست نمی‌توانند درخواست‌ها و گلایه‌های مردم را درمان کند و من خیلی به این حکم‌های درون‌دولتی خوش‌بین ‌نیستم. فضای اینترنت بین‌الملل در کشور حدود 75روز قطع است. افرادی که تصمیم‌گیر هستند یا متوجه نیستند که آثار اینترنت بر زندگی مردم چقدر بالاست یا اگر متوجه هستند، چندان اولویتی برای آنها ندارد. نماینده مردم اردکان ادامه داد: شرایط جنگی که حاکم شد همه پذیرفتند که بیش از یک‌ماه این فضا را تحمل کنند اما الان ادامه این روند، واقعا برای مردم آزار‌دهنده است و طیف‌های مختلف جامعه خسارت دیده‌اند؛ از فردی که معیشتش از این مسیر است تا فردی که برای تحقیقات علمی به این مسیر نیاز دارد.
پوردهقان اضافه کرد: آقای رئیس‌جمهور باید از تمام ظرفیت‌هایی که قانون اساسی در اختیار او قرار داده استفاده و در شورای‌عالی امنیت‌ ملی، شورای‌عالی فضای مجازی و دولت، برای رفع این مشکل اقدام کند چون به‌نظر من ادامه این فضا اصلا قابل توجیه نیست.
وی با اشاره به حواشی اینترنت‌پرو، افزود: ما در ایام جنگ به دولت اصرار کردیم برای کسب‌وکارها توجه ویژه‌ای داشته باشد اما متأسفانه مصوبه خوب شعام برای کسب‌وکارهای مجازی هم به منبع درآمدی برای افرادی تبدیل شده که از اپراتورها امتیازات خاص می‌گیرند و تعرفه‌های سنگینی دریافت می‌کنند که این تبعیض‌ها موجب نارضایتی بیشتر مردم شده است.پوردهقان ابراز امیدواری کرد که شورای‌عالی امنیت ملی تدبیر خاصی را برای این موضوع درنظر بگیرد و فضا را برای کل مردم آزاد کند.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید