• سه شنبه 5 خرداد 1405
  • ٩ ذو الحجة ١٤٤٧
  • 2026 May 26
چهار شنبه 23 اردیبهشت 1405
کد مطلب : 276015
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/AP8EP
+
-

سقفی گرم برای آروین و رادوین

سقفی گرم برای آروین و رادوین

پریسا نوری؛ روزنامه‌نگار

آروین و رادوین، دوقلوهای خانواده قلایی هستند که وسط جنگ به دنیا آمدند و خانه و زندگی‌شان در جنگ تحمیلی اخیر ویران شد. 2عضو جدید  این خانواده 4 نفره مدتی پس از اقامت در هتل، متولد شدند و از این رو شهرداری سوییتی در اختیار خانواده قرار داد تا روزهای آرام‌تری را سپری کنند. همراه با عبدالمطهر محمدخانی، سخنگوی شهرداری تهران و مریم اردبیلی، رئیس مرکز زنان و خانواده شهرداری، به دیدار این خانواده 6‌نفره رفتیم.

محفلی سرشار از صمیمیت
در گوشه اتاق، تخت و وسایل نوزاد با سلیقه‌ای خاص چیده شده است؛ یکی از دوقلوها در تخت خوابیده و دیگری در آغوش مادر آرام گرفته است. دوقلوها ۳۰فروردین متولد شده‌اند. فضای اتاق با وجود سادگی، سرشار از انرژی و صمیمیت است؛ لبخند، مهمان مشترک خانم و آقای قلایی و 2دخترشان است. با ورود مهمانان، نوزاد دیگر چشمانش را نیمه‌باز می‌کند و بی‌قرار به‌دنبال آغوش مادر می‌گردد؛ این‌بار مریم اردبیلی با تجربه‌ مادرانه، با مهربانی کودک را در آغوش می‌گیرد.

وقتی تلخی‌ها شیرین می‌شود
اعضای این خانواده پس از تخریب خانه‌شان در جریان جنگ تحمیلی سوم در یکی از هتل‌های پیش‌بینی‌شده شهرداری زندگی می‌کردند تا اینکه همزمان با تولد دوقلوها، شهرداری به واسطه رفاه اعضای خانواده و ۶نفره شدن‌شان مجموعه‌ای را درنظر گرفت. آزاده قادری، مادر دوقلوها می‌گوید: «در‌ ماه آخر بارداری بودم که ۱۹اسفند خانه‌مان در خیابان دستغیب مورد حمله قرار گرفت. خداراشکر، آن روز هیچ‌کدام در خانه نبودیم.» هنوز جمله‌اش تمام نشده که پدر دوقلوها با نشان دادن عکس‌های خانه ویران‌شده، با صدایی آرام اما پر از درد می‌گوید: «همسرم ابتدا بسیار غصه می‌خورد و می‌گفت زندگی بیست‌ساله‌مان را از دست داده‌ایم؛ من مدام دلداری‌اش می‌دادم که مهم، سلامت خودمان و بچه‌هاست.» او با لبخند به دختر ۷ساله‌اش اشاره می‌کند: «پرنیا خیلی برای عروسک‌هایش غصه می‌خورد. به او می‌گفتم به‌جای آنها، 2عروسک واقعی برایت می‌آورم.» این کلام، لبخند را بر لب همه می‌نشاند. پدر که حالا نگاهش نرم‌تر شده، دوقلوها را تماشا می‌کند و می‌گوید: «با آمدن آنها، تلخی ویرانی خانه را فراموش کردیم. با اینکه سیسمونی بچه‌ها در جنگ از بین رفت، اما شهرداری و مردم کنارمان بودند و بهتر از آن را فراهم کردند.»

عضویت پدر دوقلوها در شهرداری
عبدالمطهر محمدخانی، سخنگوی شهرداری تهران که از طرف شهردار تهران هدیه‌ای به رسم یادبود برای دوقلوها و 2خواهرشان آورده می‌گوید:‌ «خبر به دنیا آمدن دوقلوها در درجه اول به همه همکاران ما در شهرداری به‌ویژه کسانی که در هتل‌ها و بازسازی خانه‌ها مشغول هستند، روحیه داد. این اتفاق قشنگ در کنار اخبار تلخ شهادت همشهریان و فقدان عزیزانمان، خبر بسیار روح‌بخشی برای خانواده بزرگ شهرداری بود.» محمدخانی با پرس‌وجو از کسب‌وکار پدر خانواده متوجه می‌شود که به‌دلیل تصادف رانندگی و آسیب‌دیدگی پا، پدر خانواده شغل گذشته را از دست داده و اکنون مسافرکشی می‌کند. نماینده شهردار تهران به‌ مناسبت این اتفاق مبارک، قول داد که به‌زودی پدر دوقلوها به جمع همکاران شهرداری بپیوندد. با طرح این موضوع، ‌برق شادی در چشم اعضای خانواده دوقلوها می‌درخشد. پدر خانواده با خوشحالی تشکر می‌کند و می‌گوید: «از بابت خانه نگرانی نداشتم، چون به لطف شهرداری قرار است خانه‌مان را بهتر بسازند و تحویلمان بدهند؛ اما تنها نگرانی‌ام بیکاری‌ام بود که حالا از این پیشنهاد شما بسیار خوشحالم. انصافا بچه روزی خودش را می‌آورد، من به این اعتقاد دارم. از شما ممنونم.»

ایران زنده‌تر از همیشه
مریم اردبیلی، مدیرکل زنان و خانواده شهرداری تهران: در میان این فضای جنگ و آوار، خبرهایی از این دست که از جنس نور و امید برای آینده کشور هستند، همه را بسیار خوشحال می‌کند. این خانواده با این روحیه، انگیزه و انرژی مثبتی که در آنها دیدیم، با وجود از بین رفتن خانه‌شان، چشم به آینده دارند و امیدوار هستند. این خانم با توجه به توانمندی‌شان به‌عنوان مادر 4فرزند، نمونه‌ای از مادران توانمند، پرانرژی و باانگیزه ایرانی هستند که ما از ایشان انرژی و امید می‌گیریم. 


 

این خبر را به اشتراک بگذارید