• جمعه 8 خرداد 1405
  • ١٢ ذو الحجة ١٤٤٧
  • 2026 May 29
یکشنبه 20 اردیبهشت 1405
کد مطلب : 275843
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/0VABL
+
-

هسته‌ای، تنگه هرمز وغرامت مثلث راهبردی جنگ

نکات ‌راهبردی رهبرانقلاب‌در مدیریت جنگ‌تحمیلی‌سوم چیست؟

هسته‌ای، تنگه هرمز وغرامت مثلث راهبردی جنگ

در میان پیام‌های منتشره از سوی حضرت آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای پس از شهادت رهبر دوم انقلاب، موضوعاتی نظیر لزوم گرفتن غرامت از دشمنان، مباحث مربوط به مدیریت جدید اعمالی بر تنگه هرمز و در نهایت مباحث مربوط به انرژی هسته‌ای، به‌عنوان 3محور اساسی اندیشه ایشان طرح شده و تحلیل‌های زیادی در میان محافل داخلی و خارجی برانگیخته است.

محور اول: غرامت 
در این محور رهبر انقلاب، گرفتن غرامت از دشمنان بابت وارد کردن صدمات جانی و مالی به ایرانیان را امری مسلم می‌پندارند که هیچ قابل چشم‌پوشی نخواهد بود.
 به هر صورت، ما از دشمن غرامت خواهیم گرفت و اگر امتناع کند، به اندازه‌ای که تشخیص بدهیم، از اموالش برخواهیم داشت و اگر آن هم مقدور نباشد، به همان اندازه از اموالش را نابود خواهیم کرد. (اولین پیام، 21اسفند 1404)
  حتما غرامت تک‌تک صدمات وارد شده و خون‌بهای شهیدان و دیه‌ جانبازان این جنگ را طلب خواهیم کرد. (پیام به مناسبت چهلم رهبر شهید، 20فروردین 1405) 

‌محور دوم:‌ مدیریت تنگه هرمز
رهبر انقلاب مدیریت جدید بر تنگه هرمز ذیل اراده جمهوری اسلامی ایران را امری محتوم و غیرقابل بازگشت عنوان می‌دارند که ثمره آن، پیشرفت همه کشورهای منطقه خواهد بود.
 قطعا همچنان از اهرم مسدودکردن تنگه هرمز باید استفاده شود.(اولین پیام، 21اسفند1404)
  حتما مدیریت تنگه هرمز را به مرحله جدیدی وارد خواهیم کرد. ما طالب جنگ نبوده و نیستیم ولی به هیچ‌وجه از حقوق حقه خود دست نمی‌کشیم. (پیام به مناسبت چهلم رهبر شهید، 20فروردین1405) 
  امروز با گذشت 2‌ماه از بزرگ‌ترین لشکرکشی و تجاوز زورگویان دنیا در منطقه و شکست مفتضحانه آمریکا در نقشه خود، فصل نوین خلیج‌فارس و تنگه هرمز در حال رقم خوردن است... ایران اسلامی با شکر عملی نعمت اعمال مدیریت بر تنگه هرمز، منطقه خلیج‌فارس را ایمن خواهد کرد و بساط سوءاستفاده‌های دشمن متخاصم را از این آبراه برخواهد چید... قواعد حقوقی و اعمال مدیریت جدید تنگه هرمز، آسایش و پیشرفت را به نفع همه ملت‌های منطقه رقم خواهد زد و مواهب اقتصادی آن، دل ملت را شاد خواهد کرد. (پیام به مناسبت روز ملی خلیج‌فارس، 10اردیبهشت1405)

‌ محور سوم: انرژی هسته‌ای
در این محور رهبر انقلاب با تأسی از رهبر شهید، انرژی هسته‌ای را در کنار پیشرفت‌های دیگر کشور نظیر موشکی، نانو و... در پیوند با سرمایه‌ها و ظرفیت‌های هویتی و معنوی ایران قلمداد می‌کنند که باید از آن پاسداری قطعی و حتمی شود.
 90میلیون هموطن غیور و شریف ایرانی داخل و خارج از کشور، همه ظرفیت‌های هویتی، معنوی، انسانی، علمی، صنعتی و فناوری‌های پایه‌ای و نوین- از نانو و بیو تا هسته‌ای و موشکی- را سرمایه ‌‌ملی خود فرض کرده و همچون مرزهای آبی، خاکی و هوایی، پاسدار آن خواهند بود. (پیام به مناسبت روز ملی خلیج‌فارس، 10اردیبهشت1405)


 

این خبر را به اشتراک بگذارید