• سه شنبه 5 خرداد 1405
  • ٩ ذو الحجة ١٤٤٧
  • 2026 May 26
پنج شنبه 17 اردیبهشت 1405
کد مطلب : 275700
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/gL7yr
+
-

حمله به گرانی ها

جنگ قطعا اتفاق و رویداد خوبی نیست‌ اما غالب جنگ‌ها بدون اینکه ما بخواهیم اتفاق می‌افتد؛ مثل همین جنگ تحمیلی سوم علیه ایران که آمریکا و دار و دسته‌اش راه انداختند، اما در دل و در سایه این رویداد بدشگون نیز‌ گاه اتفاق‌های مثبتی می‌افتد و ظرفیت‌هایی آزاد و تحت فشار جنگ، الماس‌هایی ساخته می‌شود. باهم در این روزهای تعلیق و سختی، نگاهی به خبرها و رویدادهای خوب جنگ می‌اندازیم.

ببر کاغذی/ جکسون هینگل، تحلیلگر آمریکایی گفته است که «این ایران بود که به جهانیان ثابت کرد که غرب و آمریکا ببر کاغذی هستند». این اعتراف‌ها را خودمان بکنیم که کسی قبول نمی‌کند، مگر اینکه خودشان بگویند.

پاپ علیه ترامپ/ پاپ دوباره به ترامپ جواب داده است. ظاهرا آمریکایی‌ها به پاپ کنایه زده‌اند که به‌زودی مجوز سلاح هسته‌ای ایران را هم صادر خواهد کرد. پاپ هم گفته که کلیسای کاتولیک دیرزمانی است که مخالف تمام سلاح‌های هسته‌ای است و امیدواریم این پیام به‌خاطر خدا شنیده شود.

 زنده‌ماندگان/ هلال‌احمر در نشستی خبری اعلام کرده که در جریان جنگ 40روزه، 1215نفر زنده از زیر آوارها بیرون کشیده شده‌اند. همچنین به ‌گفته هلال‌احمر، بیش از هزار افغانستانی در حال آموزش در این سازمان هستند و در جنگ 40روزه هم همکاری داشتند.

لایی به ترامپ/ سخنگوی فراکسیون ورزش مجلس گفته که مصمم به حضور تیم ملی در آمریکا هستیم و با وجود همه دخالت‌ها و مشکلاتی که وجود دارد حضور‌‌این تیم در جام‌جهانی خودش یک شکست برای ترامپ خواهد بود.

 سلام به ساغر/ سامانه ساغر به دستور حجت الاسلام محسنی اژه‌ای راه‌اندازی می‌شود.  «سامانه ساماندهی اسناد غیررسمی» برای ساماندهی اسناد غیررسمی املاک بدون سند مالکیت است.

 تهدید علیه گرانی‌ها/ سازمان بازرسی کل کشور 3روز به دستگاه‌های متولی تنظیم بازار برای کنترل قیمت‌ها مهلت داده است که البته یک روز آن گذشته است، شامل وزارتخانه‌های صمت، جهاد کشاورزی، سازمان حمایت از تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان و سازمان تعزیرات.

 تمجید چینی‌ها از ایران/ سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه گفته که دوستان چینی ما اعتقاد دارند که ایران بعد از جنگ متفاوت با ایران قبل از جنگ است. اما چرا؟ به ‌گفته او، چینی‌ها اعتقاد دارند که وضعیت بین‌المللی ایران ارتقا یافته و توانمندی‌ها و اقتدارش را ثابت کرده است.

 قابل ‌قبول نیست/ پزشکیان، رئیس‌جمهور گفته که از گرانی‌ها مطلع هستم و گران‌فروشی و احتکار قابل ‌قبول نیست. او ضمن اشاره به اینکه بخشی از این افزایش قیمت‌ها ناشی از شرایط جنگی و افزایش قیمت مواد اولیه است گفته با همکاری وزارت دادگستری و قوه قضاییه با هرگونه تخلفی که آرامش جامعه را مخدوش کند برخورد خواهد شد.

 آمریکایی‌ها در تله/ نخستین تصاویر از لاشه پهپاد آمریکایی سرنگون‌شده هم منتشر شد. این پهپاد توسط پدافند یکپارچه ایران در روز تنگه هرمز ساقط شده است.


 

این خبر را به اشتراک بگذارید