• سه شنبه 5 خرداد 1405
  • ٩ ذو الحجة ١٤٤٧
  • 2026 May 26
سه شنبه 15 اردیبهشت 1405
کد مطلب : 275558
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/zKqYO
+
-

ملاقات با آسیب‌دیدگان جنگ

در حضور سرزده شهردار تهران در شمال‌شرق تهران چه گذشت؟

گزارش
ملاقات با آسیب‌دیدگان جنگ

پریسا نوری | روزنامه‌نگار

در جنگ اخیر ۵۳نقطه در منطقه۴ تهران هدف قرار گرفت که منجر به آسیب‌دیدن ۱۰هزار واحد مسکونی شد. بااین‌حال عملیات بازسازی با سرعت بالا در جریان است و تلاش‌های مستمر مدیریت شهری باعث بازگشت بسیاری از خانواده‌ها از هتل‌ها به خانه‌ها شده است. روز گذشته علیرضا زاکانی، شهردار تهران در چارچوب بازدیدهای سرزده از مناطق پایتخت، به منطقه۴ رفت تا از وضعیت شهروندان و روند بازسازی و رسیدگی به خسارت‌ها مطمئن شود.

رودررو با شهردار تهران 
حدود ساعت 8صبح روز دوشنبه به روال هر هفته جلسه ملاقات مردمی شهردار منطقه با شهروندان و آسیب‌دیدگان جنگ تحمیلی در حال انجام بود که علیرضا زاکانی، شهردار تهران سرزده وارد ساختمان شهرداری منطقه شد. شهروندان که از حضور شهردار تهران غافلگیر شده بودند، رودررو موضوع‌ها و مشکلاتشان را با سکاندار پایتخت در میان گذاشتند. زاکانی پس از شنیدن صحبت‌های آسیب‌دیدگان دستور‌های لازم را صادر و تأکید کرد که ستادهای تشکیل‌شده در نواحی سرعت کار را بیشتر و بر روند عملیات بازسازی و رفع مشکلات حقوقی و اداری شهروندان تمرکز کنند.

صدور چک‌های ودیعه مسکن 
در ادامه، جلسه شورای معاونان با حضور شهردار تهران برگزار شد و سیدمحمد موسوی، شهردار منطقه۴ گزارش عملیاتی منطقه را ارائه و اعلام کرد که از مجموع ۱۰هزار واحد آسیب‌دیده در منطقه، تاکنون مرمت ۵هزار واحد با موفقیت انجام شده است. موسوی همچنین درباره صدور چک‌های ودیعه مسکن و تسریع در فرایندهای اداری برای نوسازی ساختمان‌های مسکونی منطقه این‌طور توضیح داد: این منطقه همزمان با میلاد حضرت امام رضا(ع) به‌عنوان نخستین منطقه تهران فرایندها را آغاز کرد. برای واحدهایی که نیازمند تخریب و نوسازی هستند، پرداخت ودیعه مسکن در دستورکار قرار گرفت و نخستین مرحله آن با تحویل ۸فقره چک به تعدادی از شهروندان آغاز شد. درمجموع حدود ۵۰۰واحد مسکونی در این منطقه مشمول دریافت ودیعه مسکن هستند و روند پرداخت‌ها از امروز آغاز شده و پیش‌بینی می‌شود حداکثر در 2هفته آینده تمامی افراد واجد شرایط ودیعه خود را دریافت کنند.

پایان کارشناسی 28هزار واحد خسارت‌دیده تهران 
علیرضا زاکانی، شهردار تهران:  در شهر تهران حدود ۴۷هزار و ۳۰۰واحد مسکونی آسیب دیده‌اند که از این تعداد حدود ۳۷هزار واحد دچار آسیب جزئی، ۵۹۰۰واحد با خسارت زیر ۵۰۰میلیون تومان، حدود ۱۳۰۰واحد با خسارت بالای ۵۰۰میلیون تومان، ۸۷۱واحد نیازمند مقاوم‌سازی و تعدادی هم نیازمند نوسازی کامل بوده‌اند. تاکنون کارشناسی ۲۸هزار واحد تمام شده است. برای اسکان اضطراری حدود ۶۵۰۰نفر نیز ظرفیت ۴۵هتل در تهران فراهم شده است. بیش از ۲هزار نیروی جهادی برای رسیدگی به خانه‌های آسیب‌دیده پای کار آمدند و در هر منطقه و ناحیه‌ای ستاد تشکیل شده است. در هتل‌ها نیز خدمات پزشکی و روانشناسی رایگان به آسیب‌دیدگان ارائه می‌شود.




 

این خبر را به اشتراک بگذارید