• سه شنبه 5 خرداد 1405
  • ٩ ذو الحجة ١٤٤٧
  • 2026 May 26
پنج شنبه 3 اردیبهشت 1405
کد مطلب : 274934
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/1rV1P
+
-

دختران میناب در آسیا جاودانه شدند

وقتی روی سکوی افتخار ایستاد، فقط مدال و موفقیت را با خود نبرد‌؛ کوله‌پشتی دخترانی را به همراه داشت که رؤیاهایشان در حادثه مدرسه میناب نیمه‌تمام ماند. دختر ورزشکار و مخترع کشور، وقتی با 2 پروژه علمی خود در بیست و پنجمین دوره مسابقات علمی و فناوری جوانان و نوجوانان آسیا در مالزی حضور پیدا ‌کرد، بیش از هرچیز به فکر این بود که یاد و خاطره فرشته‌های مظلوم کشورش را برای همیشه در تاریخ این مسابقات ثبت کند.
‌لیلا کشاورزی‌ در گفت‌وگو با برنامه «پارک‌وی» تلویزیون اینترنتی همشهری در این زمینه می‌گوید: این رویداد بیست و پنجمین مسابقات آسیایی جوانان و نوجوانان آسیا در بخش علمی- فناوری و اختراعات بود و من با 2 پروژه در این مسابقات شرکت کرد‌م که هر دو پروژه تا فینال این مسابقات رفت.
وی درباره روندی که منجر به ثبت جایزه یادبود دانش‌آموزان میناب در این مسابقات شد، می‌افزاید: برگزار‌کنندگان این رویداد با ما ابراز همدردی کردند اما ما این را کافی ندانستیم و از آنها خواستیم که جایزه نمادینی برای زنده نگهداشتن یاد شهدای دانش‌آموز میناب در این رویداد، درنظر گرفته شود. از این ایده استقبال شد و با وجود مشکلاتی که در این مسیر وجود داشت این ایده اجرایی شد.
کشاورزی، با اشاره به مشکلاتی که در مسیر ثبت این جایزه به نام بچه‌های میناب وجود داشت، ادامه می‌دهد: ما تا آستانه حذف از این مسابقات پیش رفتیم اما از تلاش دست نکشیدیم تا موفق شدیم در یک آوردگاه آسیایی جایزه‌ای با نام «Minab Elementary School» ثبت کنیم و بعد از این هرسال این جایزه را با نام «جایزه صلح میناب» در این مسابقات خواهیم داشت.
او اضافه می‌کند: ما تصور می‌کردیم لازم است برای حاضران در این مسابقات توضیح دهیم که چرا با کوله‌پشتی بچه‌ها روی سکو آمده‌ایم اما نکته جالب برای ما این بود که همه از ماجرای مظلومیت این فرشته‌ها باخبر بودند و حتی در کمال تعجب، تیم عربستان نخستین تیمی بود که برای کسب این جایزه به ما 
تبریک گفت.

این خبر را به اشتراک بگذارید