• شنبه 9 خرداد 1405
  • ١٣ ذو الحجة ١٤٤٧
  • 2026 May 30
پنج شنبه 20 فروردین 1405
کد مطلب : 274285
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/86oL5
+
-

جزئیات جدید از طرح دو‌فوریتی مجلس برای کنترل تنگه هرمز

بهنام سعیدی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با همشهری، با بیان اینکه تنگه هرمز متعلق به جمهوری اسلامی ایران است، گفت: هر کشتی که بخواهد از این تنگه عبور کند، باید مطابق با قوانین، دستورالعمل‌ها و مقرراتی که ایران وضع می‌کند، عمل کند. جمهوری اسلامی ایران به هیچ عنوان اجازه عبور کشتی‌هایی را که به نفع رژیم صهیونیستی یا آمریکا باشند، نمی‌دهد.
وی افزود: در زمان جنگ، هر کشتی که بخواهد به‌طور غیرقانونی از این تنگه عبور کند، به‌ویژه اگر پوششی برای رژیم صهیونیستی یا آمریکا باشد، قطعا ‌هدف قرار خواهد گرفت و بلافاصله به آن حمله و به آتش کشیده می‌شود.
سعیدی در پاسخ به سؤالی درباره جزئیات قوانین و مقررات جدید که برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز وضع شده است، گفت: مجلس شورای اسلامی طرحی را تحت عنوان «طرح اقدام راهبردی تامین امنیت و پیشرفت پایدار تنگه هرمز و خلیج‌فارس» آماده کرده است. این طرح شامل مقررات و قوانینی است که تمامی شناورها یا کشتی‌ها باید هنگام عبور از تنگه هرمز رعایت کنند. 

این خبر را به اشتراک بگذارید