• پنج شنبه 21 خرداد 1405
  • ٢٥ ذو الحجة ١٤٤٧
  • 2026 Jun 11
پنج شنبه 20 فروردین 1405
کد مطلب : 274242
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/9Qpw4
+
-

گشتی در اقتصاد ایران

کاهش ۳۵ درصدی قیمت املاک امارات
 نایب‌رئیس اول اتحادیه مشاوران املاک تهران گفت: جنگ تحمیلی سبب کاهش بیش از ۳۵ درصدی قیمت املاک در امارات و دیگر کشورهای حاشیه خلیج‌فارس شده است. 
بسیاری از اتباع خارجی که در کشورهای عربی حاشیه خلیج‌فارس ساکن بودند، تصمیم به خروج از این منطقه گرفته‌اند و احتمالا شاهد ریزش‌های سنگین‌تر در بازار ملک این کشورها خواهیم بود.
 به‌گفته او در ایران اما استقامت و تاب‌آوری قیمت ملک متفاوت از سایر کشورهای خلیج‌فارس است و سطح بالایی دارد.


قیمت طلای جهانی صعودی شد
قیمت طلا در معاملات روز چهارشنبه بازار جهانی به بالاترین حد خود در 3 هفته گذشته رسید، زیرا بازارها پس از موافقت ایران و آمریکا با آتش‌بس 2‌هفته‌ای که ترس از تورم ناشی از انرژی را کاهش داد، ریسک‌های کوتاه‌مدت را دوباره ارزیابی کردند.‌قیمت هر اونس طلا با ۲.۳‌درصد افزایش، به ۴۸۱۲ دلار رسید. در ابتدای معاملات، طلا بیش از 3درصد افزایش یافت و به بالاترین سطح خود از ۱۹ مارس رسید.‌همچنین قیمت هر اونس در بازار معاملات آتی طلای آمریکا برای تحویل در‌ماه ژوئن با ۳.۴ درصد افزایش به ۴۸۴۱ دلار رسید.‌پیش‌بینی می‌شود درصورت تداوم آتش‌بس و توافق ایران و آمریکا قیمت طلا در مدتی کوتاه وارد کانال 5هزار دلاری شود.


نزول قیمت نفت بعد از آتش‌بس
قیمت نفت در معاملات روز چهارشنبه بازار جهانی پس از موافقت ایران و آمریکا با آتش‌بس 2 هفته‌ای و از سرگیری مذاکرات به زیر ۱۰۰ دلار در هر بشکه رسید.‌قیمت آتی نفت برنت ‌ ۱۴‌دلار و ۵۱ سنت معادل ۱۳.۳ درصد ریزش کرد و به ۹۴‌دلار و ۷۶سنت در هر بشکه رسید، درحالی‌که نفت خام وست تگزاس اینترمیدیت با ۱۵.۲ درصد کاهش، به ۹۵ دلار و ۷۹‌سنت در هر بشکه رسید.‌مسدود شدن تنگه هرمز به رشد بیش از ۵۰ درصدی قیمت نفت در‌ماه مارس منجر شد که بزرگ‌ترین افزایش ماهانه قیمت نفت در تاریخ بود.



 

این خبر را به اشتراک بگذارید