• سه شنبه 5 خرداد 1405
  • ٩ ذو الحجة ١٤٤٧
  • 2026 May 26
دو شنبه 25 اسفند 1404
کد مطلب : 273823
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/MQEm5
+
-

سبک جنگیدن ایرانی‌ها غافلگیر کننده است

توجه کنیم که تا به امروز بیش از ۱۰ پایگاه نظامی آمریکا در منطقه منهدم شده و این اتفاق برای اولین بار در تاریخ افتاده و می‌تواند مقدمه خروج آمریکا از منطقه باشد. یک علتش این است که معلوم شد این پایگاه‌ها فقط هزینه روی دست کشورها می‌گذارد و نه تنها از آنها دفاع نمی‌کند بلکه نقطه ضعف آنها هم هست. 

  نکته دیگر اینکه آمریکایی‌ها برای مهار پهپادهای ۳۰ تا ۴۰ هزار دلاری ایران، موشک‌های ۴ میلیون دلاری پرتاب می‌کنند. یعنی هر موشک آنها بیش از ۱۰۰ برابر هر پهپاد ما می‌ارزد و این هزینه‌ها به آنها فشار وارد کرده است. جنگ برای آنها پر هزینه و پر فشار است. 

  سوم اینکه بسیاری از ذخایر نظامی آمریکایی‌ها کم شده درحالی‌که ما برای یک جنگ طولانی پهپهاد و موشک داریم، ضمن اینکه در زمان کوتاهی می‌شود پهپاد بسازیم اما زمان ساخت موشک‌های پدافندی آنها بسیار طولانی‌تر است. این یعنی به لحاظ نظامی ایران توان بیشتری برای طولانی‌کردن جنگ دارد و این به ضرر آمریکا است.

  چهارم اینکه تعداد پرتاب موشک‌ها و پهپهادهای ما به نسبت چند روز اول جنگ کمتر شده؛ این درست است اما علتش این است که توانستیم بسیاری از سامانه‌های پدافندی و زیرساخت‌های آنها را منهدم کنیم و حالا با تعداد کمتری موشک و پهپاد به آنها حمله می‌کنیم که به هدف هم اصابت می‌کند. جنگ کاملا تحت تدبیر ایران است.

  پنجم اینکه جدای از نابودی زیرساخت‌های نظامی و امنیتی‌شان، نظامی‌هایشان نیز در هتل‌ها و به اصطلاح «خانه‌های امن» برخی کشورهای همسایه پنهان شدند ولی به همان مکان‌ها نیز حمله کردیم و تلفات خوبی هم داده‌اند که جرات اعلام تعدادش را ندارند.
 تعداد کشته های سربازان آمریکایی یک خطر بزرگ برای ادامه جنگ‌آنها است. مثلا قرار بود جنگشان مکانیزه باشد و کشته نداشته
 باشند. 
  ششم اینکه برای ضربه به هر زیر ساخت ایران، نقطه‌ای مشخص شده، بانک ما را بزنند بانک‌هایشان را می‌زنیم، صنایع ایران را بزنند صنایعشان را می‌زنیم اینها یعنی حضور چند ضلعی آمریکا در منطقه نقطه‌ضعفشان شده.

  هفتم بیش از دو هفته از جنگ گذشته و روز به روز انسجام و هیجان مردم ایران بیشتر می‌شود؛ با این میزان حضور و خشم عمومی، موش‌های صهیونیستی می‌ترسند بیرون بیایند. 

  هشتم اینکه بیش از بیست پهپاد پیشرفته، پنج جنگنده در آسمان، و پنج هواپیمای سوخت‌رسان و ضربه عملیاتی به ناو فوق پیشرفته لینکلن و خارج کردنش از صحنه ، ابهت ابزار جنگ آمریکا را شکسته. 

  نهم تعداد مسئولان اسرائیلی کشته شده یا کسانی که از آنها خبری نیست بسیار زیاد است. بن گویر لعنتی افراطی، برادر نتانیاهو و رئیس موساد و بسیاری از مسئولان اسراییل کشته شده‌اند و از نتانیاهو و زنش و دیگران هم فعلا خبری نیست و جالب اینکه آنچه بیرون می‌آید تصاویر ساخته شده با هوش مصنوعی است. ایران اعلام کرده مرده و زنده این ها در روند جنگ‌ اثری ندارد، ایران دنبال تغییر ساختار قدرت به گونه ای است که وضعیت بازدارنده ای بسازد که سایه جنگ و تهدید را بالکل بردارد.

این خبر را به اشتراک بگذارید