• پنج شنبه 30 بهمن 1404
  • الْخَمِيس 2 رمضان 1447
  • 2026 Feb 19
پنج شنبه 30 بهمن 1404
کد مطلب : 272890
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/kZoJ5
+
-

ماجرای آن جوان فریب‌خورده که شهید است

رهبر انقلاب روز سه‌شنبه حتی افرادی را که با مفسدان و آشوبگران همراهی کرده اما فریب خورده بودند، از فرزندان خود دانستند و آنان را شهید خطاب کردند.
در فتنه سال۷۸، زمانی که برای نخستین‌بار به‌صورت علنی به رهبری توهین شد، ایشان فرمودند: حتی اگر عکس بنده را هم پاره کردند، واکنش نشان ندهید.
در خراسان جنوبی، درباره بانوان دارای ضعف در حجاب، خطاب به روحانیون تأکید کردند که بسیاری از این بانوان دل در گرو انقلاب دارند و باید با این عیب آنان مدارا کرد؛ چرا که همه ما کم‌وبیش دارای عیوبی هستیم.
رهبر انقلاب در دیدارهای متعدد خود بارها اشاره کرده‌اند که برای همه ملت ایران، بدون استثنا دعا می‌کنند.
در فتنه «زن، زندگی، آزادی» نیز با وجود اشاره به حرمت شرعی و سیاسی بی‌حجابی، بانوان بی‌حجاب را فرزندان خود دانستند و فرمودند که اکثریت آنان اهل معنا و احیا هستند و اگر بدانند پشت پروژه بی‌حجابی، آمریکا و رژیم صهیونیستی قرار دارند، از آن فاصله خواهند گرفت.
این رویکرد ایشان، درمان بیماری دو قطبی‌سازی در کشور است که ساخته و پرداخته دشمنان ملت ایران است.
سلام و درود خدا بر ملت ایران و این پدر امت.

این خبر را به اشتراک بگذارید