• چهار شنبه 8 بهمن 1404
  • الأرْبِعَاء 9 شعبان 1447
  • 2026 Jan 28
پنج شنبه 2 بهمن 1404
کد مطلب : 271254
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/vojln
+
-

آقای مکرون! اول حسابت را صاف کن کارهای بزرگ پیشکش

آقای مکرون! اول حسابت را صاف کن کارهای بزرگ پیشکش

قدرت‌های جهانی هر طور شده می‌خواهند با کمک یکدیگر ایران را وارد یک چرخه خطرناک از آشوب فراگیر، براندازی و بعد تجزیه کنند.
این همان نقشه شومی است که رهبر معظم انقلاب چند روز پیش از آن با عنوان «بلعیدن ایران» یاد کردند.
چندی پیش ترامپ در ادامه رفتارهای غیرقابل پیش‌بینی‌اش، پیام خصوصی رئیس‌جمهور فرانسه را در حساب کاربری‌اش در شبکه اجتماعی «تروث سوشال» منتشر کرد. 
لُب کلام ماکرون این بود که ترامپ باید بی‌خیال گرینلند شود؛ در عوض فرانسه و آمریکا می‌توانند «کارهای بزرگی درباره ایران انجام دهند.»
این پیام در واقع در ادامه دعوای ترامپ و اروپایی‌ها به‌خصوص با فرانسوی‌ها، بر سر حق حاکمیت در منطقه گرینلند بود.
اما فارغ از این دعواها، اینکه فرانسه خواستار انجام «کارهای بزرگ» درباره ایران شده، قابل‌توجه به‌نظر می‌رسد، چون فرانسه هنوز هم درباره تامین سلاح رژیم صدام در جنگ تحمیلی 8ساله، صادرات فرآورده‌های خونی آلوده به ویروس HIV و هپاتیت به ایران، پناه دادن به تروریست‌هایی چون منافقین و همراهی با آمریکا در اعمال تحریم‌های سنگین اقتصادی به ملت ایران بدهکاراست و حسابش هنوز صاف نشده.
شاید بد نباشد فرانسه سرش را پایین بیندازد و بابت جنایاتش از ملت ایران عذرخواهی کند؛ کارهــای بــزرگ پیشکش.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید