• پنج شنبه 9 بهمن 1404
  • الْخَمِيس 10 شعبان 1447
  • 2026 Jan 29
سه شنبه 30 دی 1404
کد مطلب : 271064
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/JqPD9
+
-

ناحق‌ترین باخت

شکست بارسا به سوسیداد، رئالی‌ها را به لالیگا برگرداند

ناحق‌ترین باخت

بارسا در زمین رئال‌سوسیداد 2بر یک باخت تا اختلاف با رئال‌مادرید رده دومی به یک امتیاز کاهش یابد. مردود شدن 3گل و یک پنالتی و خوردن 4ضربه به دیرک دروازه و 8مهار از رمیرو به این معنا بود که شب، شب یاران فلیک نیست. هر چقدر در ال‌کلاسیکوی سوپرجام بخت با آنها یار بود، در این بازی به‌ناحق باختند و روند 11برد پیاپی این تیم پایان یافت. این سومین شکست فصل بارسا بود و آنها قبلا به‌سویا و رئال‌مادرید باخته بودند. تیم کاتالان هر 9بازی اخیر لیگ خود بعد از ال‌کلاسیکو در برنابئو را که از پایان ‌ماه اکتبر آغاز شده، با پیروزی پشت سر گذاشته بود.
   بارسایی‌ها این بازی را با میانگین گل مورد انتظار (xG) 3.69به پایان رساندند، یعنی باید 3.5گل می‌زدند. درصد مالکیت توپ رئال سوسیداد ۲۷درصد و بارسلونا ۷۳درصد بود. شوت‌های رئال سوسیداد ۲۵ و برای بارسلونا 7تا بود، در شوت‌های درون چارچوب هم رئال سوسیداد به بارسلونا 9به 6بود؛ آنها با این آمار باختند.
   با این پیروزی تیم میزبان در 4بازی تحت هدایت پلگرینو ماتارازو، سرمربی جدید آمریکایی، شکست‌ناپذیر ماندند.
   سوسیداد یکی از بدترین رکوردهای خانگی را در این فصل لالیگا داشت و از 9بازی، فقط 11امتیاز و 3برد کسب کرده بود. سفید و آبی‌ها 4بازی از 5بازی اخیر لیگ خود مقابل بارسلونا را باخته بودند، اما آنها فصل گذشته هم در بازی مشابه، یک پیروزی یک بر صفر کسب کردند.
   سوسیداد یکشنبه آینده در ورزشگاه مونیسیپال د آنوئتا میزبان سلتاویگو در لالیگا خواهد بود، درحالی‌که بارسلونا روز چهارشنبه در بازی ماقبل آخر خود در مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا به مصاف اسلاویا پراگ خواهد رفت.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید