• یکشنبه 30 آذر 1404
  • الأحَد 1 رجب 1447
  • 2025 Dec 21
یکشنبه 30 آذر 1404
کد مطلب : 269356
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/xv163
+
-

خداحافظی با 8شاکی

روز گذشته جام حذفی، موسوم به جام شگفتی‌ها، بار دیگر ثابت کرد که برای صعود، گاهی ۹۰‌دقیقه و حتی ۱۲۰‌دقیقه دویدن کافی نیست و سرنوشت روی نقطه سفید پنالتی رقم می‌خورد.
   در یکی از حساس‌ترین نبردها، 2تیم همشهری و مدعی لیگ آزادگان مقابل هم صف‌آرایی کردند. سایپای رضا عنایتی و هوادار رضا ربیعی، ویترینی از هیجان را به نمایش گذاشتند. بازی با تساوی ۲-۲ در وقت‌های قانونی، گویی داستانی ناتمام بود که باید در ضیافت پنالتی‌ها به نقطه پایان می‌رسید. درنهایت، این خودروسازان نارنجی‌پوش بودند که با تمرکز بالاتر، هوادار رده ششمی را از پیش‌رو برداشتند. عنایتی که خود استاد روزهای سخت است، توانست مچ ربیعی را در این شطرنج نفسگیر بخواباند تا سایپا، تیم چهارم جدول لیگ یک، با عبور از رقیب مستقیم خود، چراغ خاموش به سمت مراحل نهایی حرکت کند.
   اما در رفسنجان، جایی که مجتبی جباری، ستاره سال‌های دور استقلال، نخستین آزمون جدی خود را در قامت سرمربی تجربه می‌کرد. تقابل با گل‌گهر سیرجان، تکرار کابوس هفته پیش بود. مسی‌ها که هفته گذشته در لیگ با 2گل مغلوب همسایه کرمانی خود شده بودند، این‌بار برای انتقام و اعاده حیثیت آمده بودند. بازی در ۱۲۰‌دقیقه گره خورد و قفل دروازه‌ها باز نشد اما در ضربات پنالتی، بخت با 8شاکی یار نبود. شکست دوباره مقابل گل‌گهر، وداع تلخ و زودهنگامی را برای جباری رقم زد تا او متوجه شود مسیر مربیگری در کویر، سخت‌تر از طراحی حملات در میانه میدان است.
   در بندرانزلی ملوان مازیار زارع مقابل مس شهربابک، تیم سوم و مدعی لیگ یک، به پیروزی قاطع ۳ بر صفر رسید و نشان داد جام حذفی را به چشم یک فرصت طلایی برای بازگشت به روزهای اوج می‌بینند. مازیار زارع با تکیه بر جو ورزشگاه خانگی، اجازه نداد شگفتی‌سازی تیم شهربابک شکل بگیرد و با اقتدار، بلیت مرحله بعد را رزرو کرد.
در دیگر بازی دیشب هم فولاد خوزستان در خانه 2 بر صفر مقابل چادرملو به پیروزی رسید و به مرحله بعدی صعود کرد. 

این خبر را به اشتراک بگذارید
در همینه زمینه :