• جمعه 11 مهر 1404
  • الْجُمْعَة 10 ربیع الثانی 1447
  • 2025 Oct 03
دو شنبه 7 مهر 1404
کد مطلب : 264004
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/mQO0O
+
-

نکته‌بازی

به‌خودت اولتیماتوم بده!
فصل برای سپاهان به شکل وحشتناکی شروع شد و این تیم پس از شکست دربرابر الدحیل و سقوط به سطح دوم فوتبال آسیا، در 4بازی پیاپی لیگی هم از کسب پیروزی محروم ماند. آنها 2مصاف بزرگ با پرسپولیس و تراکتور را به رقبا واگذار کردند و حتی در همان سطح دوم آسیا هم مقابل الحسین شکست خوردند تا اوضاع حسابی برزخ شود. در چنین شرایطی محرم نویدکیا، سرمربی محجوب سپاهان به‌خودش اولتیماتوم داد و گفت اگر تا 2-3بازی آینده نتواند به وضعیت تیمش سر و سامان بدهد، داوطلبانه جدا خواهد شد. از قضا این ضرب‌الاجل جواب هم داد و سپاهان این هفته دربرابر خیبر خرم‌آباد نخستین بردش را به‌دست آورد. این داستان یادآور ماجرای مازیار زارع است که او هم فصل گذشته در میانه‌های دور رفت دقیقا همین کار را کرد و ملوان از بحران نجات یافت!

تقصیر فرعون مصر بود
2هفته بعد از فضاحت تیم ملی در تورنمنت سطح پایین کافا، رحمان رضایی، مربی این تیم و دستیار امیر قلعه‌نویی در مصاحبه‌ای گفت: «نمی‌خواستند ایران قهرمان کافا شود. می‌خواستند جام را ازبکستان میزبان ببرد. اصلا به همین دلیل اینفانتینو به تاشکند آمده بود.» هوش و ذکاوت را می‌بینید؟ فیفا ابتدا تلاش کرد با متوقف شدن تیم ملی دربرابر تاجیکستان زهرش را به ما بریزد، اما تیرش به سنگ خورد و ملی‌پوشان با وجود آن مساوی راهی دیدار نهایی شدند. اینجا بود که اینفانتینو از روی سکوها با کنترل دستی آریا یوسفی را کوک کرد که مثل همیشه یک خطای خشن انجام بدهد، اخراج شود و مقدمات قهرمانی ازبکستان فراهم بیاید. خب البته غیراز رئیس فیفا، اراده کشورهای خارجی را هم نباید در این ناکامی نادیده گرفت. بخشی از تقصیر هم متوجه اجرام آسمانی، سوراخ لایه ازن و فراعنه مصر بود البته. واقعا حیف شد!

بگویید، طاقتش را داریم!
مهدی ترابی در آخرین دقیقه نیمه‌اول بازی تراکتور با آلومینیوم اراک آسیب دید و از زمین خارج شد. آن شب شایعه‌ای در ابعاد وسیع منتشر شد پیرامون اینکه ترابی رباط داده و چند‌ماه غایب خواهد بود. با این حال مسئولان تراکتور فورا خبر را تکذیب کردند. آنها گفتند ترابی مشکل خاصی ندارد و حتی به بازی بعدی هم خواهد رسید. با این حال وینگر سرعتی تیم تبریزی فعلا 2مسابقه با سپاهان و فجرسپاسی را از دست داده و حالا اعلام شده به دیدار آسیایی با الوحده امارات هم نمی‌رسد. این یعنی آسیب‌دیدگی ترابی به آن سبکی هم نبوده. حالا اگر اتفاق جدی‌تری افتاده، از تراکتوری‌ها می‌خواهیم مطرحش کنند و نگران نباشند، ما طاقت شنیدنش را داریم! درست مثل عیسی آل‌کثیر، مهدی لیموچی و ماشاریپوف که رباط داده بودند، اما تا مدت‌ها آن را پنهان می‌کردند. البته امیدواریم این اتفاق برای ترابی رخ نداده باشد، اما تمدید بازی به بازی غیبت او، کمی عجیب است.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید