از زمانهای قدیم همواره این تصور وجود داشته که زرده تخممرغ بهدلیل محتوای کلسترول با افزایش خطر بیماری قلبی مرتبط است، ازهمینرو مدتهاستکه این ماده غذایی مغذی با احتیاط مصرف میشود. اما یکمطالعه منتشرشده در MDPI نشان داد که مصرف تخممرغ بهصورت کامل، ازجمله زرده، سطح کلسترول خون را در اکثر افراد بهطور قابل توجهی افزایش نمیدهد. در واقع، زرده تخممرغ منبع غنی از مواد مغذی ضروری مانند ویتامینهای A، D، E و B12، همراه با چربیهای سالم، کولین و آنتیاکسیدانهایی مانند لوتئین و زآگزانتین است. این اجزا از سلامت مغز، چشم و قلب پشتیبانی و زرده تخممرغ را به بخش ارزشمندی از یک رژیم غذایی متعادل تبدیل میکند. البته درباره مصرفکنندگان زرده تخممرغ استثنا هم وجود دارد و افراد مبتلا به کلسترول بالای خانوادگی یا سایر بیماریهای ژنتیک باید
خوردن این ماده غذایی را محدود کنند.
یکشنبه 26 مرداد 1404
کد مطلب :
261467
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/MQQjm
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved