• پنج شنبه 9 مرداد 1404
  • الْخَمِيس 5 صفر 1447
  • 2025 Jul 31
دو شنبه 6 مرداد 1404
کد مطلب : 260056
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/xvGLz
+
-

تغذیه مناسب برای کاهش آسیب‌های اشعه ماوراء بنفش

براساس اعلام دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، غذاهای غنی از آنتی‌اکسیدان مانند ویتامینC، E و کاروتنوئیدها می‌توانند در برابر آسیب‌های ناشی از اشعهUV نقش محافظتی داشته باشند، ترکیبات پلی‌فنولی موجود در چای، قهوه، انواع توت، پیاز، سیر و انار هم به کاهش التهاب و سلامت پوست کمک می‌کنند.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید