براساس اعلام دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، غذاهای غنی از آنتیاکسیدان مانند ویتامینC، E و کاروتنوئیدها میتوانند در برابر آسیبهای ناشی از اشعهUV نقش محافظتی داشته باشند، ترکیبات پلیفنولی موجود در چای، قهوه، انواع توت، پیاز، سیر و انار هم به کاهش التهاب و سلامت پوست کمک میکنند.
دو شنبه 6 مرداد 1404
کد مطلب :
260056
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/xvGLz
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved