میلیونها نفر در سراسر جهان تحتتأثیر فشار خون بالا هستند، با این حال برخی تغییرات در رژیم غذایی میتواند به مدیریت و کاهش آن کمک کند.
متخصصان قلب معتقدند که حذف یا کاهش چربیهای ترانس در پیشگیری از فشار خون بالا بسیار مهم است. چربیهای ترانس، طبق تعریف سازمان بهداشت جهانی (WHO)، اسیدهای چرب اشباعنشدهای هستند که به 2شکل صنعتی و طبیعی وجود دارند. این نوع چربی بهعنوان عامل انسداد شریانها و افزایش خطر حملات قلبی شناخته و جایگزینی آنها با چربیها یا روغنهای سالمتر یک استراتژی توصیه شده است. معمولا چربیهای ترانس در غذاهای پختهشده تجاری، اقلام بستهبندیشده مانند ذرت بوداده، پیتزای منجمد، غذاهای سرخشده مانند چیپس، پیراشکی و حتی در کرههای مارگارین وجود دارند.
کنترل فشار خون با حذف ماده غذایی
در همینه زمینه :