• یکشنبه 22 تیر 1404
  • الأحَد 17 محرم 1447
  • 2025 Jul 13
شنبه 21 تیر 1404
کد مطلب : 258864
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/Jq6Bl
+
-

دعوای زن و شوهر به‌خاطر اینستاگرام

دور دنیا
دعوای زن و شوهر به‌خاطر اینستاگرام

سیدسروش طباطبایی پور

فضای مجازی دو روی سکه دارد؛ یکی روی خوش و رنگارنگش است که آدم‌ها را مبهوت خود می‌کند و کلی درآمد و اینفلوئنسر و دنبال‌کننده و دنبال‌شونده می‌سازد، و روی دیگرش، فضای تیره و بمباران اطلاعات و چالش‌های جدیدی است که آدم‌ها یا با فضای مجازی یا به‌خاطر فضای مجازی با آنها مواجه می‌شوند.
یکی از همین چالش‌های جدید، پرونده عجیبی است که پلیس هند اخیرا آن را گزارش کرده است. در این گزارش آمده زنی جوان که انگار در شبکه‌های اجتماعی پرطرفدار است از شوهرش شکایت کرده و مدعی شده که شوهرش مدتی است که از او درخواست کرده تا به‌جای وقت‌گذراندن در شبکه‌های اجتماعی، کمی بیشتر به کارهای خانه رسیدگی کند.
این اختلاف زناشویی از وقتی آغاز شد که «نیشا»‌ی 30ساله، اینفلوئنسر هندی، یک روز به‌خاطر اصرار شوهرش، وقت کمتری را در اینستاگرام گذراند و به جای 2 پست، یک پست تولید کرد و همین موضوع باعث شد او 2 نفر از دنبال‌کنندگانش را از دست بدهد. این موضوع او را بسیار ناراحت کرد و باعث شد از شوهرش قهر کند و به خانه والدینش برود. این زن جوان به پلیس اعلام کرده: «فالوئرهایم کاهش یافته‌اند، زیرا شوهرم مرا مشغول شستن ظروف و تمیز کردن خانه کرده است. من وقت نداشتم که ویدئوی کوتاه درست کنم.»
البته فعلا ماجرا ختم به خیر شده و پلیس پس از برگزاری جلسات مشاوره، زن و شوهر را قانع کرده که به‌خاطر چنین موضوع کم‌ارزشی زندگی زناشویی خود را بر هم نزنند و این زوج فعلا سر خانه و زندگی‌شان بازگشته‌اند. شاید برای بقای این زندگی مشترک باید امیدوار بود که دنبال‌کنندگان این زن جوان، صفحه او را ترک نکنند تا زندگی مشترک آنها ادامه یابد.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید